bu küçük ve şirin yavrulara yuva bulalım 3 kardeşten 2 sine sıcak yuva aranıyor......
Birşey sormak istiyorum Kedi ile ilgili belki bilirsin. Şimdi senin kedinin cinsi Tekir dediğine göre ama şu sorum var googlede tekir diye arattıgımda;
Bu renkte kediler çıkıyor ve snn kedi siyah ve beyaz ayrıca karışık renkli sadece dikkatimi çekti Bu koydugum fotodaki kedinin cinsi ne ve hep bu renktemi olurlar yoksa değişir mi bu koydugum fotodaki ırkı çok seviyorum ilerde bende bir evde kedi beslemeyi düşünüyorum.
Çok şekerler ya Konya olsa havada kapardım
bizim kedinin annesi senin fotografını koyfugun kedinin aynısı:)) tekir= sokak kedisi galiba..
otobüse veririm isteginde ciddiysen........
quote:
Orijinalden alıntı: HuzunSessizligi
Çok şekerler ya Konya olsa havada kapardım
güncel bilgi yavrulardan siyah renkli dişi olana yuva bulduk,
kalanlar siyahbeyaz erkek siyah erkek mavi-yeşil gözlü
siyah renkli mavi gözlü erkeği alabilirm ama ankaradayım..nasıl alabilirim ki?
quote:
Orijinalden alıntı: imdat çekici
siyah renkli mavi gözlü erkeği alabilirm ama ankaradayım..nasıl alabilirim ki?
hocam sana özel mesaj attım
Kedileri kısırlaştırsanız daha iyi olmaz mı?
Bizim bahçede bi dişi kedi var keşke zamanında kısırlaştırılsaydı 4 tane yavrusu oldu,ilerde onlarında yavrusu olucak İmkanım şuan için yok kısırlaştıramıyorum
çok tatlılarmış çok isterdim ama alamam :( inşallah diğerine de en kısa zamanda güzel bir yuva bulurusunuz.
siyah kedi hala duruyor
tşk:DDD
kedilerden biri hala duruyor evet sevaba girmrk isteyen yok mu?
?
Siyah olan çok tatlı ya. Bakabilme imkanım olsa (ev sahibim sağolsun), kendime güvensem seve seve alırdım. Ama yok işte... İnşallah en kısa sürede bir ev bulursun.
Arkadaşlarıma bir sorarım her ihtimale karşı, belki isteyen biri çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
Birşey sormak istiyorum Kedi ile ilgili belki bilirsin. Şimdi senin kedinin cinsi Tekir dediğine göre ama şu sorum var googlede tekir diye arattıgımda;
Bu renkte kediler çıkıyor ve snn kedi siyah ve beyaz ayrıca karışık renkli sadece dikkatimi çekti Bu koydugum fotodaki kedinin cinsi ne ve hep bu renktemi olurlar yoksa değişir mi bu koydugum fotodaki ırkı çok seviyorum ilerde bende bir evde kedi beslemeyi düşünüyorum.
BENCE BU KEDİDE ÇOK TATLI BUNUN GİBİ KEDİSİ OLAN VARSA ALABİLİRİM..
bence siyah beyaz olanı kaçırma çok sevimli bir kedi, sonuçta bi hayvana yardım etmiş olacaksın
Hocam siyah beyaz olan kediye talibim. Elinizde bi kaç foto daha varsa eğer paylaşır mısınız ? bi de istanbulda mısınız ?
size pm attım
Hocam elinizde kalan kedi tam olarak hangisi acaba ? foto çekip gösterebilme şansınız var mı ?