Şimdi Ara

yavru kedi yardım !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben sokaktaki yavru kedilerden birini alıp sahiplenmek istiyorum ama nedense ortalıkta hiç kedi falan göremiyorum acaba nasıl yavru kedi yakalayabilirim yardım ederseniz sevinirim

• bubi tuzakları kur
  • faceebok havyan sevenler
    http://www.facebook.com/#!/haysev?ref=ts
  • ya bende kocaelide arıyorum ama 2 kere gördüm ama kaçıyorlar ya
  • yardın edin çocuğa
  • Sokaktan alma evcil değil onlar..
    Eğer sokaktan beslemek istiyorsan hergün kapının önüne bi kap yemekle su koy bu onlar için daha iyi..

Eğer eve alırsan 2 ay içinde hırçınlaşır nerden biliyorum kuzenim almıştı eve hırçınlaştı odaya kapatıp zor tutuyorlardı her gördüğü yeri tırmalıyor herkese saldırıyordu sonunda kafese kapatıp barınağa verdiler..
  • tatilden döndüğümde benim dolapta 3 tane yavru kedi vardı
  • Hayvan barınaklarından kurtar bir evlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoblast

ya bende kocaelide arıyorum ama 2 kere gördüm ama kaçıyorlar ya

tamda mevsimi aslında şuanda 2-3 aylık bissürü yavru var sokakta daha dün gördüm denizliye giderken bi benzinlikte ama almayı düşünmedim şimdi keşke alsydım diye dert yanıyorum
  • Geçen sene bizim balkona 2 tane yavru gelmişti. Annesi getirmiş bırakmış. Arasıra gelip emziriyordu yavrularını. Çok tatlılardı ama annesi hiç sevdirmiyordu.

yavru kedi yardım !!!!!
     yavru kedi yardım !!!!!

Şimdi kimbilir ne oldu keretalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Geçen sene bizim balkona 2 tane yavru gelmişti. Annesi getirmiş bırakmış. Arasıra gelip emziriyordu yavrularını. Çok tatlılardı ama annesi hiç sevdirmiyordu.

yavru kedi yardım !!!!!
     yavru kedi yardım !!!!!

Şimdi kimbilir ne oldu keretalar.

çokda küçükmüş ayakkabıya sığıyo anca :D

• Tüysüz hallerini bile gördüm hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Tüysüz hallerini bile gördüm hocam.

• Hocam alacaksanız da annesi emzirmeyi bıraktığında alın.Büyüklüğünden de anlarsınız zaten.Annesinden ayırmayın.

Bu arada Mayıs ayında olsaydık çok kolay bulurdunuz.Mağlum kediler ortalama 60 gün sonra doğum yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 17 Temmuz 2010; 23:51:13 >
  • Şuan yavru kediler biraz büyüdüğü için yakalaması zor olur tırmalar saldırır en iyisi haziran başı gibi almak.
  • Kediler azalıyorsa ya topluyorlardır yada
    http://img249.imageshack.us/img249/2848/dsc0174qa.jpg
    çokmu kötüyüm
  • dostum sana pm attım bi bak istersen bu arada nerelisin denizliye giderken demişinde oralara yakınsan eldende alabilirsin gayet kaliteli kedileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.