Şimdi Ara

yavru kedimin gözü şişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi hafta önce yavru bi kedi buldum bi haftadır bakıyorum dün gözünün kısık olduğunu fark ettim daha önceden yoktu dün veterinere gittim doğumsal olabilir dedi ama bugün şiş gibi biraz napmam lazım

http://i.hizliresim.com/ZNvPZa.jpg

• genta damlat.

göz altına bir bak, şöyle eti kenara kaydır, kırmızılık felan varmı dikkatli bak. Bazı kedilerin gözaltı şişiyor, ilaç sürülüyor, t ile başlıyordu galiba adını unuttum meredin.

Bu arada veterinere gösterdin ve veteriner müdahele etmediyse başka veterinere götür, para gözeten veterinerler var valla. İnsanlar bile doktor doktor geziyor bir veterinere güvenme.
  • Hordup H kullanıcısına yanıt
    Geçen göz doktoruna gittim.. Dedim ki "Doktor hanım gözlerimin önünde siyah çizgiler görüyorum, sürekli yaşarıyor, kızarıyor, kaşınıyor, kısılıyor" diye şikayetlerimi sıraladım. Doktor ne derse beğenirsin. "Olur öyle".. Doktor bana pişkince koca bir olur öyle dedi yaa. Yani veterinerin kedinin gözünün şişmesine "doğumsal olabilir" demesi bana aynı ilgisizliği hatırlattı. Yani benim düşüncem her zaman için bir doktora asla güvenilmez. Hastanelerde bir sürü gizli işsiz doktorlar kol geziyor. Benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBearded -- 25 Temmuz 2014; 4:12:12 >
  • sonuç?

o kedi daha 1 aylık herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.