Şimdi Ara

yavru Rottweiler beyaz tüy dökülürmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta bir çift Rott aldım ancak bir yavruda beyaz kıllar mevcut ama aynı annenin diğer yavrusunda bu olay yok sizce bu beyaz tüyler dökülürmü yoksa kalıcı mı ? daha önce yavru rot besleyen deneyimli arkadaşlar cevap versin lütefn bilmiyorsanız kafadan sıkmayın.. Resimdekilerin ikiside kardeş bunuda belirteyim..
     yavru Rottweiler beyaz tüy dökülürmü? yavru Rottweiler beyaz tüy dökülürmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vin.diesel00 -- 5 Mart 2015; 4:09:33 >

• Sitede rottan anlayan yokmus ...yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dökülmesi lazım . Ama anne ve babasının genlerine bağlı olarak bir ihtimal dökülmeyebilir

edit : Anne ve babasında değil ama önceki nesillerinden aktarılan bir kırmalığı olabilir

edit 2 : Genelde bu tür beyaz lekeleri olanlar yarışmaya katılamazsınız eğer katılmayı düşünürseniz . Safkan olarak değerlendirilmez resimlerden anladığım kadarıyla safkan değil ama bunu sorun etmeyin o da rottweiler cinsinin özelliklerini göstericektir eski nesillerden kalan bir kırmalık o da bir can ve size istediğiniz değeri verecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 20 Şubat 2015; 11:53:31 >
  • At Kobrası kullanıcısına yanıt
    köpeğin parazit sorunu vardı tedavideydi o zaman şu an hoplayıp zıplıyor karaciğer sorunu olduğunuda nerden çıkardın x ray cihazı gibi iki dk da gördü karaciğerlerini köpeğin :D :D töbe töbe bilgisiz bilgisiz yorumlar yapma arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

dökülmesi lazım . Ama anne ve babasının genlerine bağlı olarak bir ihtimal dökülmeyebilir

edit : Anne ve babasında değil ama önceki nesillerinden aktarılan bir kırmalığı olabilir

edit 2 : Genelde bu tür beyaz lekeleri olanlar yarışmaya katılamazsınız eğer katılmayı düşünürseniz . Safkan olarak değerlendirilmez resimlerden anladığım kadarıyla safkan değil ama bunu sorun etmeyin o da rottweiler cinsinin özelliklerini göstericektir eski nesillerden kalan bir kırmalık o da bir can ve size istediğiniz değeri verecektir

zed öncelikle zed de çok iyi kombo yaparım (LoLegends) bende araştırdığımda aynı şeyler söylendi bana ancak bir çok kişi de döküleceğini söyledi aynı kardeşlerin birinde diğerinde hiç beyaz tüy sorunu yok inşallah dökülür ve sağlıklı olur.. açıkçası yarışmalarla filan ilgilenmiyorum arazi koruyacak bekçiliği iyi olsun yeter insanlarla fazla yüz göz etmiyorum bu yüzden iki kardeş birlikte sosyalleşiyorlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.