Şimdi Ara

yaw Allah aşkına bu açılış disketi nasıl kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi akşamlar. bi arkadaşın pc sini formatlamak istiyorum. herzaman yaptığım gibi cd den boot edip formatlamak isterken hemen başta takılı bir hdd bulunamadı filan diyo. oysaki wın. açılıyor. galiba açılış disketi istiyor. işin güzel tarafı o diskette elimizde var ama nasıl kullanılır. yani disket hangi aşamada takılır nezaman çıkartılır nebilim bios ta özellikle ayarlamam gereken bi ayar varmı. board asus. şimdiden teşekkürler.

• biostan ilk önce cdromu görmesini sağladınmı? açılış disketini ile dostan xp kurulmuyor diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beykal

arkadaşlar iyi akşamlar. bi arkadaşın pc sini formatlamak istiyorum. herzaman yaptığım gibi cd den boot edip formatlamak isterken hemen başta takılı bir hdd bulunamadı filan diyo. oysaki wın. açılıyor. galiba açılış disketi istiyor. işin güzel tarafı o diskette elimizde var ama nasıl kullanılır. yani disket hangi aşamada takılır nezaman çıkartılır nebilim bios ta özellikle ayarlamam gereken bi ayar varmı. board asus. şimdiden teşekkürler.

o istediği açılış disketi değilde sata driver disketi olmasın. hdd yi görmesi içi f6 tuşuna basıp sata driverini yüklemen lazım.
  • evet işte o dediğin o nasıl olcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.