Şimdi Ara

yaw beyler areste adam kasmak isteyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben areste 32 lvl rogue (assasin)im ancak kasamıyorumgeçenkekurikekukaka doğdu moradon da ama çok zorlanarak kestim yani halimi anlamışsınız dır umarım nolur kasın beni genelde 3 arasıra 1 de olurum (bazen de 2)

• kendin kasmayı denesen hani aslında aresde kasamassın herkezde lwl differ der bence sen edanada yada olmpyada char ac
  • Ya dostum bence hiç kasma o charı bırak.Çünkü artık ares öyle bir server oldu ki herifler lvl 60'a bile civciv muamelesi yapıyorlar.Sen kapa o charı Edana'ya geç en iyisi

Not:Dost tavsiyesi.Dinle,pişman olmazsın asla..
    quote:

Orjinalden alıntı: tazmaniadewil

beyler ben areste 32 lvl rogue (assasin)im ancak kasamıyorumgeçenkekurikekukaka doğdu moradon da ama çok zorlanarak kestim yani halimi anlamışsınız dır umarım nolur kasın beni genelde 3 arasıra 1 de olurum (bazen de 2)

• peki olmpyaya geçsem biaaz cık kasarmısınız yani şöle bi 35 yaparmısınız
  • bak arkadaşım sen areste yeni buffer aç seni hemen en az 42 yaparım (960 buff ) bende şuan için lwl olarak iyi sayılmam ama (50 lwl ) itemler süper +7 mirage (2 tane) +7 fp set war senle seri ash kesecez(1750 küsür damage alıyo benden) ama buffer açıp gelirsen tabii itemde ayarlarım en azından +6 2 fp hazır bankada tmm sa areste pm at _LeThE07_ gelirsen yarın saat2 de a 3 de

NOTT: 42 den soora deruda kasarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    9 ay önce açıldı
    Beyler mokoko ne demek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.