Şimdi Ara

YAW ŞU OYUNDA Bİ TÜRLÜ ÜÇÜNCÜ BÖLÜME GEÇEMEDİM YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAW ŞU OYUNDA Bİ TÜRLÜ ÜÇÜNCÜ BÖLÜME GEÇEMEDİM YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR Bİ OYNARMSISIN ÇOK SÜPER OYUN LİNKİ VERİYORUM
    http://www.winterrowd.com/maze.swfhttp://www.winterrowd.com/maze.swf

• Kim dalıcak ?
  • işin sihrini şey etmeyin ehü ehü
  • abi bune ya ödüm koptu üçü bitircektim tam bişey hotrladı yaa

• abi bu şey mi 3'ü geçemiyon ama farenin soluna basılı tuttumu nerden geçersen geç yanmıyon.üçüncü bölümü tam geçtim derken de olan oluyo.o mu?
  • devam devam işin büyüsünü bozmak yok hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • BEn 5. bölümdeyim

ÇAktırmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hehe devam hurra devam bende 5. bölümdeyim
  • hehe devam

• yaa sesi acmayi unutmusum....meger ses acmak gerekliymis..duvara her yaklastiginda din din din otuyo...super yaaa.

• evet 3 ü geçen varmı ya baya zor öff ses açın ha güsel efektler var

• zoeken gibi bişi mi kemalton sana güveniom bak senin talimatlarına göre hareket etcem
  • bu topice giripte hala anlamayıpta korkan varsa artık ne dıım cıksın gıtsın forumdan
  • ya ne biliyim insan bos bulunuo yer fln düşen oluo ben kusene ailecek izlettim kusenim yere düştü

babaannem izledi kalpi yoktu allahtan
  • yemin ederim ölüyodum ... 5+1 son ses acıktı gecenin bu saatinde siz düşünün ... hatun bıcakla saldırdı
  • Süper bir oyun hele bir de 7. bölüm sonunda "hall of fame" e adınızı yazıyosunuz ya gururlanıyor insan..

oyunu bitirme taktiği: 3. bölüm biraz zor ince yere geldiğinizde iyice yaklaşın ve yawaş hareket edin kolayca tamamlayacaksınız.. haydi kolay gelsin..
  • Bu ne be zoeken istiyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick -- 12 Şubat 2006 5:20:52 >
  • daha önce yemiştim bunu
  • ee bütün büyü bozulmuş zaten.. arkadaşım ben sakin sakin oturuyordum bir de iyice çökmüşüm başına geçecem diye böyle de yapılmazki hayır hoşuma gitti bir daha açtım yine tırstım.. içeri su içmeye gidemiyom.. ama iyi oldu yapmam gereken işler war uykum kaçmış oldu..
  • walla iikide açmadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.