Şimdi Ara

YAYAYA ÇARPTIM SONUÇLARI NE OLUR ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
18.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Tekrar geçmiş olsun.

Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Kadına kamyonun çarpması lazım mış

• quote:

Orijinalden alıntı: exodlor

quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Eğitim seviyesinin yerlerde süründüğü ve kozmopolit yapısı olan varoşlar çok tehlikeli bu konularda. Davar otlatır gibi telefonla yolun ortasında konuşan tipler, çayır çimene yayılmış gibi sokakların ortasına pike serip dedikodu yapan kadınlar ve onlarcası bir arada oynayan sümükleri kurumuş, yalın ayaklı çocuklar...

En fazla 10 km ile gidiyorum, duruyorum, bekliyorum. Bunlarla devlet uğraşmıyor artık, ben mi uğraşacağım.

Hocam ne yaptınız öldürdünüz ülkeyi. Bu kadar karamsarlık kötü. Ama haklılık payı büyük.

Kendi insanını aşağılamış, kibir içinde saygısız saygısız laflar etmiş ve sen de haklılık payı büyük mü diyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Eğitim seviyesinin yerlerde süründüğü ve kozmopolit yapısı olan varoşlar çok tehlikeli bu konularda. Davar otlatır gibi telefonla yolun ortasında konuşan tipler, çayır çimene yayılmış gibi sokakların ortasına pike serip dedikodu yapan kadınlar ve onlarcası bir arada oynayan sümükleri kurumuş, yalın ayaklı çocuklar...

En fazla 10 km ile gidiyorum, duruyorum, bekliyorum. Bunlarla devlet uğraşmıyor artık, ben mi uğraşacağım.

Bence sen git kendini biraz eğit. İnsanlara saygı göstermeyi falan öğren. Kibirli bakmamayı öğren. Biraz zor gibi ama bir dene derim. Başka türlü faydan olmaz ülkene

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Sağdan devam et beyinsis

• iyide otoban olmayan normal caddede mahallede darsa 30-35

genişsede 40-50 ile gidilir

karşıda yaya gördüysen frene basmaya hazır şekilde yavaş geçersin yanından

• Saga donuslerde yayaya yol verilir de sen sola donerken carptim diyorsun. Kadin kirmizida gecmistir muhtemelen. Nasil sen hatalisin anlamadim.

Memlekette salak cok dostum. Yayalarin yerine de dusuneceksin. Amerika avrupa diyoruz da. Amerika'da yiyorsa kirmizi isikta karsidan karsiya gec bakalim yaya olarak. Ya da yaya gecidi harici bir yerden gecerken araba carpsin sonra sikayetciyim diyebiliyor musun ?

Bizim millet sark kurnazi olmus. 100 metre ileride ust gecir var millet yola atliyor. Kirmizi isigi beklemeden yola atliyor. Trafik akis hizinin 50-60 oldugu yerde yola atliyor. Hadi durdun diyelim. Arkadaki duramaz ve sana carparsa o yaya yine ezilecek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.