Şimdi Ara

YAYAYA ÇARPTIM SONUÇLARI NE OLUR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
18.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dar bir sokak arasında tam dört yol ortasında sol tarafa döneceğim sırada yaşlı bir teyzeye çarptım kadın yere dahi düşmedi ama kocası şikayetçiyim dedi. Kadını özel bir hastahaneye götürdük bir şey çıkmadı. Sonra karakola gidip ifade verdim. Hatalının benim olduğu söylendi. Araç babamın üzerine ve bu kazadan haberleri olmasını istemiyorum. Acaba ögrenme ihtimalleri var mı bir şekilde. Sigorta ne olur. Polis orada sigorta yandı gibi bir kelime kullandı tam anlayamadım. Genç ve ehliyeti alalı birkaç sene olduğu için pek bir bilgim yok bu konularda yardımlarınıza muhtacım :/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yayaya Çarptım: Sonuçları Ne Olur?

Bir yayaya çarptıysanız, sonuçlar ciddi olabilir. İşte bilmeniz gerekenler:

Yayaya Çarptım Şikayetçi Oldu

Yayaya çarptıysanız ve şikayetçi olduysa, aşağıdaki sonuçlarla karşılaşabilirsiniz:

• Polis raporu tutulacak ve hasar tespiti yapılacaktır.
    • Yayaya tıbbi tedavi masrafları ve diğer kayıplar için dava açabilir.
    • Cezai suçlamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz, örneğin ihmali araç kullanma veya trafik kurallarını ihlal etme.

Yayaya Çarptım Şikayetçi Olmadı

Yayaya çarptıysanız ve şikayetçi olmadıysa, yine de ciddi sonuçlarla karşılaşabilirsiniz:

• Polis raporu tutulabilir ve hasar tespiti yapılabilir.
    • Yayaya fiziksel ve duygusal sıkıntı yaşayabilir.
    • Ağrı ve ıstırap nedeniyle sizi dava edebilirler.

Yola Atlayan Yayaya Çarpmak

Bir yayaya çarptıysanız ve yayaya yola atladıysa, sonuçlar değişebilir:

• Yayaya %100 hatalıysa, herhangi bir sorumlulukla karşı karşıya kalmayabilirsiniz.
    • Yayaya yola atlarken dikkatsiz davranmışsa, kısmen hatalı olabilirsiniz.
    • Yayaya hatalı değilse, tüm sorumluluk size ait olacaktır.

Bir yayaya çarptıysanız, derhal polisi arayın ve bir kaza raporu tutturun. Yayaya tıbbi yardım almasına yardımcı olun ve sigorta şirketinizi bilgilendirin. Bu adımlar, hukuki sorunları en aza indirmenize ve sorumluluklarınızı belirlemenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abi ben de çoğunlukla yaya olarak dışardayım ama araç kullanırken öyle şuursuz insanlara rastlıyorum ki. Kadın trafiğin 50-60 la aktığı ana yola bebek arabasıyla sağa sola bakmadan fırlıyor. Hele yaşlı insanlar nerdennaraba gelir bilmeden bakmadan yola atlıyor. Çocuklar desen sağa sola bakmak hak getire. Valla sanki bütün yayalar kendilerini ölümsüz sanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay sigortaya sıçrarsa elbet haberi olur, bugün bende tampondaki sürtme için kaportacıya gittim, usta nasıl oldu dedi, yaya önüme atladı ona vurmamak için kaldırıma vurdum dedim, iyi yapmışsın dedi, 20 tl verdim halletti, yaya yaşlı yada çocuksa çok daha dikkatli olmak lazım
  • Sigorta hastane masraflarını mı ödeyecek yoksa devlet karşılıyor mu?

• Kadına bişey olmadıysa neye dayanarak şikayetçi anlamadım ? Ne manyak herifler var ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey yok zaten kadında. Rahat ol birşey olmaz. Babanın da haberi olmaz. Sigortanın ruhu bile duymaz.
  • geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza Kusur Oranı Ne Çıkar?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yillar önce bir minibüs şoförü kardesime çarpmıştı ezilme tehlikesi yaşadık. 155i aradik hastaneye gidip rapor almadan bir sey yapamayiz dendi. Hastanelikte bir sey yoktu. Şoför kaçtı tabi. Plakayi alip şoförü birkaç gün sonra bulup adaleti kendimiz sağlamıştık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı.

• Taksirle adam yaralamak rn kotu suc

• quote:

Orijinalden alıntı: exodlor

Çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı.

valla için pek rahatlamasın. burdaki arkadaşların sallamalarına çok fazla güvenme. bir arkadaşım bir dedenin yanından hızlı geçmiş. bak dikkat et "hızlı geçmiş". çarpma falan yok. dede gidip şikayet etmiş. arkadaşın başına baya bir bela olmuştu o olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Kadına bişey olmadıysa neye dayanarak şikayetçi anlamadım ? Ne manyak herifler var ya.

ne alaka. düzgün sürsün biraz arabayı. illa bişey mi olması gerekiyor? kadını korkuttuğu yetmez mi?
  • huysuz ihtiyar
  • bizim ülkede hiç kimse kural tanımıyor. yayalarda kural bilmiyor yola atlıyor. şöförlerde kural bilmiyor. herkes kafasına göre takılıyor trafikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

valla için pek rahatlamasın. burdaki arkadaşların sallamalarına çok fazla güvenme. bir arkadaşım bir dedenin yanından hızlı geçmiş. bak dikkat et "hızlı geçmiş". çarpma falan yok. dede gidip şikayet etmiş. arkadaşın başına baya bir bela olmuştu o olay.

Zaten içim kan ağlıyor hocam yapmayın. Araba kullanmayı en bilinçli şekilde yapmaya çalışıyorum fakat o gün bir işimi yetiştirmeye çalışırken oldu bu kaza.

• quote:

quote:

quote:

Zaten içim kan ağlıyor hocam yapmayın. Araba kullanmayı en bilinçli şekilde yapmaya çalışıyorum fakat o gün bir işimi yetiştirmeye çalışırken oldu bu kaza.

İnsan işten önemlidir. Bu kulağına küpe olsun. Bence hayırlı bir kaza olmuş ilerisi için

• Kadına bir zarar gelmediyse isterse Avrupa İnsan Hakları mahkemesine gitsin. Bir şey çıkmaz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnsan işten önemlidir. Bu kulağına küpe olsun. Bence hayırlı bir kaza olmuş ilerisi için

Aynen öyle hocam.

• Kadının kocası seni korkutarak intikamını almış zatrn. Sonrasında bir şey çıkmaz.

• Hiç birşey olmaz merak emeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.