Şimdi Ara

Yayın Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eksik olarak gözlemlediğiniz veya önermeniz gereken bir şey var mı?
    Upload hızım 5mbps.

Yayın Bilgisayarı

Dostlar Carbide 400R ve Carbide Champ arasındaki farkı açabilecek birileri var mı?

Ayrıca Anakart olarak GIGABYTE Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart ve GIGABYTE G1.Sniper Z97 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart arasında kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmythy -- 18 Şubat 2015; 11:43:10 >

• takmadılar orada
  • o kasa o ekran kartını kaldırmaz bence.
  • Güzel sistem. Fakat o kasa nedir dostum ?

Sana tavsiyem, Ram 1866 mhz olarak al ilerleyen süreçte O.C yaparak gecikme CL time düşürür yüksek performans alırsın. Kasanı değiştir Xigmatek Asgard serisi bir kasa al yada Corsair 400R veya üzeri bir kasa tercih et. O tarz sistemlerde Psu 80+ olması her zaman daha sağlıklıdır. O kasa içerisinde GTX970 gibi bir kart çok boğulur. Sorun varsa aklında özelden ulaş yardımcı olurum, Vatan Bilgisayar Oem çalışanıyım.
  • 500w o karta 3-4 güne alırsın bence eline kartı :D
  • anakartı gaming 5 yap, kasayı corsair 400r + 750watt al. onun dışında her şey güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmythy X kullanıcısına yanıt
    interneti ne kulanıyorsun Gtx 970 serisi sorunlu bir seri ya 980 e yükselt yata r9 290 al sorun çıkmaz bide o powerı cıkart 290 a yöneleceksen 750 w bişi al kasayıda ekran kartına göre al sığmassa sorun yaşarsın kasayı şunu önerebilirim içinde vs650 power var

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html
  • Kasa dandik değiştir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelledim arkadaşlar
  • Benim sistemim bu
     Yayın Bilgisayarı

O bütçe ile karşılığını alırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.