Şimdi Ara

Yayın denizi ayt fen denemeleri hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözenler ne düşünüyorsunuz bu denemeler hakkında.Bana biyolojisi aşırı kolay geldi fizik seviye olarak orta ama pek kaliteli bulmadım.Kimyada ayrıntı noktalara inilen sorular var birkaç tane bu yönden kimyası iyi denilebilir

• çöz geç hocam 34+ geliyorsa sıkıntı yok bence
  • Fizik ve kimyası garip. Çok düşük geliyor. Ösym daha net şeyler sormuş son 2 yılda. En düşük netlerim de bunda geliyor. Biyolojisini 5'te 2 kere fulledim. Apotemininkinden daha ösym tarzı yine de.
  • öyle yapıyorum hocam elimde bu kaldı bi tek
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam ilk dediğine sorular net değil fizik ve kimyada. Soru bankası tarzında bence biyolojisi
  • ThracianES T kullanıcısına yanıt
    Bu piyasada gideri var be hocam. En azından bebek doğunca niye ağzına üfleniri filan sormuyolar
  • berbat. sorular net değil, doğru yapmak imkansız bazı soruları
  • kral köklüküs K kullanıcısına yanıt
    direkt çözemiyorum kafam basmıyor demiyorsunda berbat diyorsun seni avrupa insan hakları mahkemesine bildireceğim,şaka şaka bence de öyle.
  • Bunun fiziğinde çakıldım ben bayağı. En kötü fizik netlerim bu denemede. Yalnız olmadığıma sevindim
  • Sırf fullenemesin diye eksik, tam açıklanamayan soru koymuşlar sanki her denemeye. Güzel bir denemeydi ama -fiziği özellikle- yazarı tahmin et ne düşündüm diye sormuş.
  • çok dengesiz bir deneme 32 33 yaptığım da oldu 25 yaptığımda sorular çok açık değil 345 bu konuda baya iyi
  • bence fiziğinde yanlış sorular da var. ya da sorular açık olmadıgı için yazar gibi düşünemiyorum
  • hocam çözdünüz mü
  • Evet hocam dün sonuncusunu da çözdüm
    hocam netler nasıl yarın başlıyacam son tekrar. zorluk falan
  • Bence biyoloji genel olarak kolay kimya ve fizik ortaydı hocam.yukarıda yazdım kimyasını beğendim ama fiziğini cok sevemedim.netler 33-39 arasında gitti
    helal hocam iyi yapmışsınız
  • sınav ayarında degıl aslında ogretıcı bır deneme fizikte alternatıf akım soruları mufredat dısı mesela vetkin falan bunları sorumus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.