Çözenler ne düşünüyorsunuz bu denemeler hakkında.Bana biyolojisi aşırı kolay geldi fizik seviye olarak orta ama pek kaliteli bulmadım.Kimyada ayrıntı noktalara inilen sorular var birkaç tane bu yönden kimyası iyi denilebilir
çöz geç hocam 34+ geliyorsa sıkıntı yok bence
Fizik ve kimyası garip. Çok düşük geliyor. Ösym daha net şeyler sormuş son 2 yılda. En düşük netlerim de bunda geliyor. Biyolojisini 5'te 2 kere fulledim. Apotemininkinden daha ösym tarzı yine de.
öyle yapıyorum hocam elimde bu kaldı bi tek
theiceman07
kullanıcısına yanıt
katılıyorum hocam ilk dediğine sorular net değil fizik ve kimyada. Soru bankası tarzında bence biyolojisi
ThracianEST
kullanıcısına yanıt
Bu piyasada gideri var be hocam. En azından bebek doğunca niye ağzına üfleniri filan sormuyolar
berbat. sorular net değil, doğru yapmak imkansız bazı soruları
kral köklüküsK
kullanıcısına yanıt
direkt çözemiyorum kafam basmıyor demiyorsunda berbat diyorsun seni avrupa insan hakları mahkemesine bildireceğim,şaka şaka bence de öyle.
Bunun fiziğinde çakıldım ben bayağı. En kötü fizik netlerim bu denemede. Yalnız olmadığıma sevindim
Sırf fullenemesin diye eksik, tam açıklanamayan soru koymuşlar sanki her denemeye. Güzel bir denemeydi ama -fiziği özellikle- yazarı tahmin et ne düşündüm diye sormuş.
çok dengesiz bir deneme 32 33 yaptığım da oldu 25 yaptığımda sorular çok açık değil 345 bu konuda baya iyi
bence fiziğinde yanlış sorular da var. ya da sorular açık olmadıgı için yazar gibi düşünemiyorum
hocam çözdünüz mü
Evet hocam dün sonuncusunu da çözdüm
ThracianEST
kullanıcısına yanıt
hocam netler nasıl yarın başlıyacam son tekrar. zorluk falan
Bence biyoloji genel olarak kolay kimya ve fizik ortaydı hocam.yukarıda yazdım kimyasını beğendim ama fiziğini cok sevemedim.netler 33-39 arasında gitti
ThracianEST
kullanıcısına yanıt
helal hocam iyi yapmışsınız
sınav ayarında degıl aslında ogretıcı bır deneme fizikte alternatıf akım soruları mufredat dısı mesela vetkin falan bunları sorumus
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme