Bildirim
yayın ve oyun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
8700K kullanmalısın. -
cok cekirdek iyidir amd 2700
diyorum ben intel muadilede olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı bilgisayarda yayın ve oyun için 2600 ve üstü tek seceginiz olmali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada arkadaşlar asus ekran kartı mı yoksa msi mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: vueln
Arkadaşlar merhaba yaza falan yeni bir sistem toplayacağım 1070ti ya da 1080 kullanacağım ama işlemci için ryzen 2600x mi yoksa intel i5 8600k mı kullanmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Oyun performamsında
8600k son nokta rakibi 8700k
Ryzende rakibi yok
1080 varken 1070 ti alinmaz fiyat birbirine yakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 26 Nisan 2018; 20:15:42 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ryzen 2700x > 8700k
Açık ara oyun yayınlarında ryzen işlemciler daha stabil performans gösteriyor. -
Intel HPET olaylarına dahil olmadım pek ama Intel kapsayıcı bellek mimarili - tekil izlek başarımı önplanda - bir mimariyken bile Ryzen neredeyse onu enseliyor. Kayıt alırken zaten hiçbir an tek bir işleme zamanını ayırmıyor olacaksın. Mantık çok basit.
Ayrıca;
-Intel'in 8700K ardılının 8-çekirdekli olacağı açıklandı. Bu bile sana yeterli cevabı sunar aslında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X