Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ÜST DÜZEY MASAÜSTÜ - UYGUNA.
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Denemesem bunu belirtmezdim. Yıllardır her türlü sistemi upgrade eden overclock ve undervolt ile profesyonel anlamda uğraşan ve sistem satışları sonrası müşterilerime uzaktan destek sunan birisiyim.
2K ve 4K çözünürlükte DDR4 3200 mhz ramler ile 4133 ve üzeri ramler arasında gözle görülür fark olmuyor. Hiç fark olmuyor demedim dikkat ederseniz buna değecek ( yüksek fiyatlı ) fark yok diye belirtmek istiyorum.
Fakat çözünürlük full hd ye indiği zaman burada ilginç bir şekilde ramlerin frekans hızı oyunlarda fps farkı yaratıyor. 60HZ 144HZ 240HZ 360HZ panel monitörden bağımsız konuşuyorum.
Bir diğeri ramlerinizin gecikme değerlerinden bağımsız TRAS değerlerini default değerden 30 yada 28 e çekerseniz de yine bir çok oyun performansında %5 ile %10 luk bir fps artışı görürsünüz.
CL ( CAS LATENCY ) yani gecikme ve frekans hızlarından bağımsız söylüyorum bunu.
4K çözünürlükte ilginç şekilde işlemcinin yükü de azalıyor bu arada.
Bunlar benim yıllardır deneyimlediğim şeyler.
Not : 60 hz panel kullanmıyorum. Stutter da yaşamıyorum mevcut sistemimde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 14 Temmuz 2022; 19:27:31 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
güzel bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -