Bildirim
Yayla Basmati Pirinç 1121 SELLA 5 kg 69,90 TL - Amazon

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pirinç güzel
Alacak olanlara tavsiye ederim
Ama sıcak değil fiyst olarak hep bu fiyattan satılıyor neredeyse yani sıcak sanıp boşa harcama yapacak olan varsa yapmasın 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu pirinç ithal. mükemmel bir pirinç, alışırsan baldo pirinç bile boş geliyor.
her zamanki fiyattan satılması bile 1 ay önce 8.50 olan doların %20 arttığını düşünürseniz şuan %20 ucuz satılıyor demektir.
muck. bye.
-
Geçen kampanyada aldım. Pilav gerçekten tane tane. Fakat tadı yavan kalıyor biraz. Yinede fiyat iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçenler de 60tan almıştık ama bir de önümüzde dolar realitesi bulunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1- 2 ay önce 60a düştüğünde almıştım ilk defa . Çok beğendik ailecek , bizim yerli pirinçler sarmaz oldu bunu yemeye başladıktan sonra.
Bizim pirinçler gibi hem tıkamıyor hem şekeri arttırmıyor. Kokusuda gayet iyi ve hafif.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay öncesine kadar öyle idi. Artık 90tl ve üzeri genelde
-
Basmatilerde hafifte olsa bir bayat kokusu oluyor. Pilavı şehriyeli yaparsanız koku gelmiyor. 1 çay kaşığı köri veya tadını seviyorsanız 1 çay kaşığı zerdeçal atarsanız aynı şekilde o alışık olmadığımız koku gelmiyor.
-
Konu açan arkadaşa teşekkürler...700 gram Meksika Fasulyesi de iyi fiyattı,ondan da aldım...
-
Reis Gönen Baldo Pirinç 2,5 kg x 6 adet = 15kg = 200 tl
www.bizimtoptan.com.tr
Reis Gönen Baldo Pirinç 2,5 Kg | Bizim Toptanhttps://www.bizimtoptan.com.tr/reis-gonen-baldo-pirinc-2-5-kg -
Ben de aldım. Müjde ve Zerrin alırdım. Bir de bunu deneyelim. Basmati adamdir
Bizim cumalar da böyle işte. Rinso, pirinç falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 15 Kasım 2021; 22:34:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis baldo pirinç 250 TL görünüyor Başkan zammı gelmiş ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sepete eklediğinde %20 indirim oluyor (50 TL Alışverişe %20 İndirim)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X