Ben yeni kilomu ölçtürdüm.1.75 boyunda 65 kiloyum ve 2 aya 58-60 kilo olmak istiyorum.Deneyipte verim aldığınız taktikleri yazarsanız herkez yararlanmış olur..
Bu arada evde 8kgx2 dumbell var ve hergün 100-200 arası mekik çekiyorum tabiki 30 tekrardan ve set arası 45sn bırakıyorum(set aralarında süt içiyorum.)
Hocam derdin nedir senin Bence boy kilo oranın gayet normal daha fazla abartma bu sefer zayıf ama çirkin olursun
6 veya 8 pack yapmak istiyorum yani karın kası bu yüzden göbeğimden biraz yağ gitmesi gerek zaten orada toplanmış çoğu bugün ölçüldüm 64 kilo çıktım benim hedefim 58 kg olmak haftasonları stada gidiyorum koşu mekik falan çalışıyorum inş biraz kilo veririm
aslında istediğim şey kilo vermek değil karın kası yapmak ama ne kadar mekik çeksemde kolay çıkmaz bunu kolaylaştırmak için kilo vereceğim
Akşam saat 5-6'dan sonra hiç birşey yeme meyve atıştırabilirsin. Akşam 30dk-45dk yürüyüş yap iyi gelir bu şekilde çok iyi verirsin.
Daha önce böyle vermiştim ama bu sıralar çok kilo aldım tekrar başlayacağım
quote:
Orijinalden alıntı: (-_Handsome_-)
6 veya 8 pack yapmak istiyorum yani karın kası bu yüzden göbeğimden biraz yağ gitmesi gerek zaten orada toplanmış çoğu bugün ölçüldüm 64 kilo çıktım benim hedefim 58 kg olmak haftasonları stada gidiyorum koşu mekik falan çalışıyorum inş biraz kilo veririm
aslında istediğim şey kilo vermek değil karın kası yapmak ama ne kadar mekik çeksemde kolay çıkmaz bunu kolaylaştırmak için kilo vereceğim
Koskoca konu var hocam ona bir göz at bence.
öncelikle ali277 önerin için saol hergün birbuçuk saat yürüyorum ama 7den sonra yemek yiyiyorum bu yüzden geceleri mekik çekiyorum tamam hocam bakıyorum konuya