Şimdi Ara

YAZ GÜVECİ TARİFİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MALZEMELER :
    500 kuşbaşı kuzu eti
    1 kırmızı soğan
    7~8 arpacık soğan
    1 kabak
    1 patlıcan
    10~12 taze fasulye
    1 domates
    2 domates
    2 defne yaprağı
    Zeytinyağı
    Tuz
    Karabiber

    HAZIRLANIŞI :

    Kuşbaşı kuzu etlerini yapışmaz yüzeyli bir tavada mühürleyin. Kırmızı soğanı halka doğrayıp fırın güvecinizin tabanına dizin. Arpacık soğanlar, küp doğradığınız kabak, patlıcan, domates, ortadan ikiye kestiğiniz fasulyeler ve kuşbaşı kuzu etlerini geniş bir kasede karıştırıp güvece alın. Defne yapraklarını ilave edin ve güvecin üzerine zeytinyağı gezdirin. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında iki saat pişirin. Sıcak servis yapın.

    Daha Fazlası İçin :https://www.facebook.com/unsupportedbrowser?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberYAZ GÜVECİ TARİFİ







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.