Arkadaşlar iyi günler. Bu sene hazırlık sınavını bir şekilde geçtim fakat aldığım eğitimin ve mevcut ingilizce seviyemin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bölümüm %100 ingilizce ve mevcut halimle bölümde çok zorlanacağım gibi. Bölüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, okumanın ve yazmanın yoğun olduğu malum. Okullar açılana kadar ingilizcemi ilerletmem lazım yoksa elde olan ingilizcemi de unuturum 3 ayda. İstanbulda üniversite için ingilizce kursu önerebilir misiniz? Başka tavsiyelerinizi de merak ediyorum. Teşekkürler. |
Yaz için İngilizce Tavsiyesi
-
-
Merhabalar eğer online olarak birebir eğitim düşünürseniz biz yardımcı olabiliriz. Ücretsiz deneme dersi ve tanışma imkanı sağlıyoruz sistemimizi görmeniz ve içinizin rahat etmesi açısından. Memnun kalmanız halinde öğrencilerimiz ile devam ediyoruz. Genç dinamik bir kadromuz var, amacımız eğlenirken öğrenmek ve dinleme, okuma, konuşma, dilbilgisi gibi dilin tüm becerilerini derslerimizde kullanmaya çalışmak. Instagram adresimiz @goodenglishacademy
-
Hic gerek yok kursa gitmenize veya online bir kurs satin almaniza.
Satin almaniz/ abone olmaniz gereken birkac uygulama veya konusma yapabileceginiz siteler var, onun haricinde surekli dinlemek, okumak, izlemekten baska bir sey ise yaramaz. Baska bir sekilde ustune koyamaz ve B1 civari bir seviyede tikanip kalirsiniz. Turkiye'de universite icin yeterli de bu bilgiler. Ancak kendinizin farkinda olarak gelismek mi istiyorsunuz, okul/bolum icin ogrenmek istiyorsaniz bolumunuzle alakali kelimeler mi, universitelerde cok kotu konusarak size ders anlatmaya calisan akademik kisileri anlamak mi, yoksa akademik yabanci kaynaklari okuyarak anlamak mi? Hedefiniz hangileri? Onlara yonelik calismanizi tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X