Şimdi Ara

Yaz için köy planım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Ay boyunca gerek okul gerek aile içi problemler gerek bitmek bilmeyen korna, uçak , kavga sesleri bu illet şeylere 2 ay lık bir mola vermenin zamanı geldi sabah'tan akşama kadar bilgisayar başında durmak yerine harika bir köy planı yapmaya karar verdim.

Bir miktar para biriktirmiştim bu parayla açıkçası kendime bilgisayar toplamayı düşünüyordum neyse ki aklım başıma geldi ve şuan param hazırladığım tatil planım için birikmiş durumda.

Paramın bir kısmını köy'e varınca bisikletimin bakımı için harcayacağım ve bazı ekipmanlar ve araç gereçler alacağım bunlar
    -Kask
    -Suluk (samsun dan orduya kadar bisiklet yolculuğu yapmayı planlıyorum suya bol bol ihtiyacım olacak)
    -Telefon tutacağı (Navigasyon için)
    -Pompa (vb tamir ekipmanları)
    -Biraz kemik(Yolda karşılaşacağım davetsiz misafirlerden kurtulmak için bknz: Köpekler :D )
    Tabii ki gittiğimiz yerlerin fotoğraflarını çekmessek olmaz fotoğraf makinesine para harcamak istemiyorum zira telefonum bana yetecektir (sonuçta dergiye kapak fotoğrafı çekmiyoruz :D )

Gideceğim yol Samsun Ordu karayolu olduğu için bir çok dinlenme tesisi ile karşılaşacağım bu yüzden dinlenme ve açlık sıkıntısı yaşayacağımı sanmıyorum. Tabii ki yolculuğum otobanda geçmeyecek bulduğum yeşillik alanlara (park vs değil doğal alanlar) anında dalacağım oturup biraz temiz hava çekeceğim hem de güzel bir dinlenme bahanesi olur :D

Not: Yazarken aklıma geldi yanıma bir kitap alabilirim malum karadeniz ne zaman yağmur yağacağı belli olmaz eğer yağarsa bir dinlenme tesisine girip kahvemi söyleyip kitap okuyarak yağmurun dinmesini bekleyebilirim.

ve bu arada gittiğim yolları çekmek için ucuz arada kafamı dağıtmak için çektiğim videoları izleyeceğim bir aksiyon kamerası önerebilecek var mı? çok pahalı bir şeye ihtiyacım yok yolu çeksin yeter

Şimdilik planım bu Allah'ın izni ile gerçekleştirmeyi planlıyorum okuduğunuz için teşekkürler

Edit = 1 Temmuz

Yaz için köy planım

Yaz için köy planım

Kondisyon çalışmasından fotoğraflar çektim Gopro konusunda bir problem çıktı videoları telefonla çekeceğim ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endurable -- 1 Temmuz 2017; 10:22:47 >

• Gopro
  • Gopro benim için çok pahalı 250 TL civarı bişey arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Yi aksiyon kamerası olabilir.
  • ...yapamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

...yapamadı

Vazgeçmek hayatta en sevmediğim şey

• Yanına bi power bank almayı unutmuşsun
    Ama dur Pardon bisikletin tekerinden şarj cihazı almışsındır kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 9 Haziran 2017; 0:2:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam eğer kapsamlı gideceksen sırf cantana powerbank,kas gevşetici,extra enerji veren fındık fıstık,gaz spreyi gibi şeyleri öneriyorum. Ayriyetten köy hayatının tadını çıkarmaya bak. toprak üstünde çıplak ayakla yürü toprağı sev. sivrisinek ve kenelere dikkat!!
    köy pazarlarına uğra yerel şeylerden az az al. öğle yemeğini ordan edindiğin şeyler ile yap ayaküstü hesabı.fazla aşırıya kaçma. Haa bu arada mesaj yazdım bir bakarmısın? ilgilenirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

Yanına bi power bank almayı unutmuşsun
    Ama dur Pardon bisikletin tekerinden şarj cihazı almışsındır kesin

Powerbank'im var zaten yazmaya gerek duymamıştım :D

o yazdığım kısım satın alacağım araç gereçler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: despot12

hocam eğer kapsamlı gideceksen sırf cantana powerbank,kas gevşetici,extra enerji veren fındık fıstık,gaz spreyi gibi şeyleri öneriyorum. Ayriyetten köy hayatının tadını çıkarmaya bak. toprak üstünde çıplak ayakla yürü toprağı sev. sivrisinek ve kenelere dikkat!!
    köy pazarlarına uğra yerel şeylerden az az al. öğle yemeğini ordan edindiğin şeyler ile yap ayaküstü hesabı.fazla aşırıya kaçma. Haa bu arada mesaj yazdım bir bakarmısın? ilgilenirsen

Teşekkürler hocam

gittiğim yerleri kamereya aldıktan sonra konuya edit yapmayı düşünüyorum

• Plan gerçekleştirilsin bende edit bekliyorum,hatta konuyu favorilere ekliyorum. Benimde bu tarz bisiklet ile uzun yola çıkma seyehat etme gibi bir hayalim vardı. Gerçekleşmesi zor oldukça bisikletim var ama zamanım yok ne yazık ki. Okul sınav büt derken birde başımıza yaz okulu gibi bir dert çıktı galiba. Ayrıca işlerde var işede gitmem gerekiyor. Bi haftasonum var belki haftasonu için bir plan yapılabilir. Varsa Kocaeli taraflarında olan bu işlere ilgisi olan,Kocaeli dediğime bakmayın İstanbul avrupa yakası da olur,şile taraflarıda olabilir bisiklet ile gezilebilecek yeni yerler görebileceğim bir yol haritası vb tavsiyelerde bulunabilecek kişiler olursa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.