Yazın tüm derslerden mi konu bitirmeliyim yoksa belli derslere odaklanıp onlarda tüm konuları mı bitirmeye çalışayım? LYS başlayayım mı? Kitap olarak neler tavsiye edersiniz? Netlerim 135-150 arası değişiyordu ancak uzun süredir YGS denemesine girmedim düşmüş olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Aklin varsa mat1 ve tum geometriyi bitir.
froodF
kullanıcısına yanıt
Kitap olarak ne tavsiye edersiniz? Şu an Bilfen YGS Mat, Birey B Mat, FEM YGS-LYS Geo, Karekök LYS Geo, Birey B Geo var.
Esit agirlik sayisalci veya dilci olmana göre tavsiye degisir. Bir sayisalci olarak söylemek istedigim sey YGS ~ % 40 LYS =1 % 18 LYS =2 % 42 oraninda etkiliyor. Düsün tasin sen karar ver yerlestirme puanini nasil yükseltecegini.
quote:
Orijinalden alıntı: Panthera Tigris
Kitap olarak ne tavsiye edersiniz? Şu an Bilfen YGS Mat, Birey B Mat, FEM YGS-LYS Geo, Karekök LYS Geo, Birey B Geo var.
Hedefin ilk 5k ise bunlar çok az bi bu kadar daha soru bankası+bunlar kadar da deneme fasikülleri
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalolmuş
quote:
Hedefin ilk 5k ise bunlar çok az bi bu kadar daha soru bankası+bunlar kadar da deneme fasikülleri
Hedef ilk 100. Az olduğunun farkındayım onun için kitap tavsiyesi istemiştim.
quote:
quote:
quote:
Bitirdikten sonra iste yoksa bogulursun kaybak arasında. Obp kaç
allah aşkına 135 150 arası yapıyorum demişsin burdan tavsiye istemişsin. Ben samimi bulmuyorum böyle konuları
quote:
quote:
Hocam bu işin azı çoğu mu var? Yukarıdaki kitapları hakkıyla çözen kişi piyasadaki diğer kitapları eline bile almamalı. 10 tane soru bankasından yüzlerce aynı soruyu çözünce bir yararı olmuyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
Bitirdikten sonra iste yoksa bogulursun kaybak arasında. Obp kaç
59,4
Herkese teşekkürler tavsiyeler için.
Mat 1 mat 2 hallet. Biyolojiyide cep kitabindan bastan sona bir tekrar et. Dil bilgisinde falan sikintin varsa onu hallet. Geometride nankör ders oldugu icin gunde 30 soru çozsen senin kârınadir.ygs kimyayı bitirmek cok zamanini almaz.
quote:
Orijinalden alıntı: hedefbüyük
Mat 1 mat 2 hallet. Biyolojiyide cep kitabindan bastan sona bir tekrar et. Dil bilgisinde falan sikintin varsa onu hallet. Geometride nankör ders oldugu icin gunde 30 soru çozsen senin kârınadir.ygs kimyayı bitirmek cok zamanini almaz.
tm ciye tavsiye yok mu
Obp 59.4 mu dedin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Calloush
Obp 59.4 mu dedin ?
?
Panthera TigrisP
kullanıcısına yanıt
Hangi lisede okuyosun bro ? ( anadolu , özel , fen ? )
quote:
fen
quote:
quote:
fen
Troll, fen lisesinde 59,4 obp olması zor değil, imkansız.
Panthera TigrisP
kullanıcısına yanıt
Ulan hangi fen lisesi o Hakkımızı kim yiyorsa haram olsun ya ben eşek gibi çalışıp 85 ortalamayı zor yapayım sen burda kalkmış obp 59.4 diyosun okul birincimizin bile 90 ortalaması var lan yazık
Troll it fen lisesinde 59 obpsi var ve 135-150 net yapıp kitap tavsiyesi istiyor. Bu beyinle değil üniversite kazanmak yaşadığına sukretmelisin
Şunlara prim vermeyin kardeşim helal 150 net yapıyorsun sen Türkiye birincisi olacaksın ilk 100 çok düşük bence. Hatta sen ygs yi bitirdikten sonra kendin soru yazıp çöz rahat 200 net yaparsın