Beyler daha önceden yaz okuluna gitmiş olan varsa 1-2 sorum var da. Bu yaz okulunda bizim okul max. 10 kredi(saat)e izin veriyor. Benim kaldığım 4 dersten 3ü 4 kredi, 1 tanesi de 3 kredi. Şimdi ben bu 4 kredilik olan derslerden bi tanesinin 3 saatini alıp da, ordan arttırdığım saatle başka bir ders alabilirmiyim acep
2 tane 4 kredilik alabilirsin sadece.
krediler bölünemiyor, ders kaç krediyse onu almak zorundasın. yani sen görüntüde ya 4-4 ya da 4-3 kredisi olan iki dersini alabilirsin sadece yaz okulunda.
Tamamdır, yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yaz okulu bizi bekler
yaz okulumu-büt mü hangisi daha iyi? büt var bizdedaha önce hiç yaz okulu tecrübem olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
yaz okulumu-büt mü hangisi daha iyi? büt var bizdedaha önce hiç yaz okulu tecrübem olmadı
büt tabikide sorumu bu
quote:
Orijinalden alıntı: Private
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
büt tabikide sorumu bu
butunlemedede ders vermıyorlarmı
quote:
Orijinalden alıntı: RaxoN
butunlemedede ders vermıyorlarmı
hayır sadece sınav.finalin yerine geçiyor
Yaz okulu adı üstünde yazın açılıyo. 7 hafta sürüyor bizde. 240 TL alıyorlar. Devam zorunluluğun var. Gelmezsen kalıyosun. 3. dönem olarak geçiyor. Haziran sonu başlar ağustos ortası gibide sınavları verip bitiriyosun. 1 vize 1 final olmak üzere 2 sınavdan oluşuyor.
Kısaca yazını mahvetmek ve üstünede para vermek istiyorsan birebir
yaz okulu berbat ya 45 gün çekilirmi 4 tane var ama gitmicem
Yaz okulunu dersim açılmadığı için başka bir üni.de okumayı düşünüyorum öyle bir hakkım varmış.Ama hakkımı nasıl kullanacağımı pek bilemiyorum
Yaz okulu açan bi üni bulucaksın. ders kredileri birbiriyle uyuşacak. Üniye başvuracaksın. Kabul edilecek. Kendi ünine bunu onaylatıcaksın. Para vericeksin. Derse giriceksin. Uzun iş. Alttan almak gibi bi lüksün yoksa denemeye denemeye değer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme