Şimdi Ara

yaz okulu-lojik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaz okulunda lojik devre girişi veya bu derse benzer adlarda açılacak üniversite bilen var mı?lütfen bilen varsa yazarsa sevinirim.yoksa 1 dönem daha hayatım kayıyor gibi.parası önemli değil,yeterki ders açılacak bi yer bulayım.bu arada bölüm elektrik-elektronik mühendisliği

• sakarya tef ...
    var ama kayıtları bitti sanırım bi ara...
    tef.sakarya.edu.tr
  • mühendislik fakültesin de de olamıs lazım ama ikisiende bizim hoca giriyo orda ayrıca açılıyo mu bilmiyorum
    hocanın adı.. tef dekanı.. Prof.Dr.Hüseyin Ekiz
  • eğer ingilizce kabul ediliyorsa digital systems 1 açılıyor osmangazi üniversitesinde. eğer bahsettiğin encoder/decoder, mux/ demux falansa bu ders.
  • uludağ üniversitesinde mantık devreleri açılıyo olabilir,işine yarıyosa öğrenebilirim kesin olarak.
  • herkese teşekkürler.benim derslere burdada 2 tane daha ders var.devam problemi var.burdada halletmek zor gibi.galiba dersi alamamayacağız.ilgilelenler için teşekkürler.uludağ bana biraz uzak kalıyor.yoksa aklımdan geçmedi değil ama yol biraz uzak işte.şu an niğdedeyim :)
    hem devamı vermek hemde yol problemi işleri zora sokuyor.herkese kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.