yaz okulunda lojik devre girişi veya bu derse benzer adlarda açılacak üniversite bilen var mı?lütfen bilen varsa yazarsa sevinirim.yoksa 1 dönem daha hayatım kayıyor gibi.parası önemli değil,yeterki ders açılacak bi yer bulayım.bu arada bölüm elektrik-elektronik mühendisliği
sakarya tef ... var ama kayıtları bitti sanırım bi ara... tef.sakarya.edu.tr
mühendislik fakültesin de de olamıs lazım ama ikisiende bizim hoca giriyo orda ayrıca açılıyo mu bilmiyorum hocanın adı.. tef dekanı.. Prof.Dr.Hüseyin Ekiz
eğer ingilizce kabul ediliyorsa digital systems 1 açılıyor osmangazi üniversitesinde. eğer bahsettiğin encoder/decoder, mux/ demux falansa bu ders.
uludağ üniversitesinde mantık devreleri açılıyo olabilir,işine yarıyosa öğrenebilirim kesin olarak.
herkese teşekkürler.benim derslere burdada 2 tane daha ders var.devam problemi var.burdada halletmek zor gibi.galiba dersi alamamayacağız.ilgilelenler için teşekkürler.uludağ bana biraz uzak kalıyor.yoksa aklımdan geçmedi değil ama yol biraz uzak işte.şu an niğdedeyim :) hem devamı vermek hemde yol problemi işleri zora sokuyor.herkese kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme