Şimdi Ara

Gazi Üni Hazılık Atlama soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nereden temin edebilirim tek kaynak 2012 den kalma zorluk düzeyi hala buna benzer midir

eğer önceki dönemlerden elind olan varsa atabilir mi ünide elinde olan var mıdır acaba

ingilizce dersi yazılı soruları konu anlatımı test kelimeler
    Gazi Üniversitesi İngilizce Hazırlık Atlama Sınavı Soruları, Muafiyet Soru Örnekleri, Proficiency Test İndir | 2890 | İngilizcecin
    https://www.ingilizcecin.com/gazi-universitesi-ingilizce-hazirlik-atlama-sinavi-sorulari-muafiyet-soru-ornekleri-proficiency-test-indir-2890/

• Hangi bölüme yerleşmiştiniz hocam? Yerleştiğiniz bölüm türkçe mi ingilizce mi? Türkçe bölümlerde muafiyet sınavı sadece test oluyor ama ingilizce bölümlerdeki hazırlık sınavında sanırım listening, speaking gibi şeyler de oluyordu diye aklımda kalmış

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

gazi ee yüzde 30 hocam speaking var mı gerçekten ve elinizde çıkmış sorular varsa atabilir misiz

• Listening speaking writing reading hepsine gitmelisin. C1 yakın değilsen de geçemezsin maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Owen77 O kullanıcısına yanıt
    C1 i birileri gözünde küçültmüş hocam sen ona B1 üstü de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam. Gazideyim. Hocalar B2+ istiyor zaten. Seviyesini kendim sormuştum.

• Hocam sağlam bir b2 değilsen geçmen çok zor ben gecememistim zaten ilk bölümde elendim once paragraf sorarlar paragrafa göre sorular olur ardından gramer bölümü ve listening var ikinci gün de speaking ve writing soruluyor ama dediğim gibi sağlam soruyorlar ben de 2 yıl önce araştırmıştım çıkmış soruları ama bulamamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 24 Ağustos 2023; 21:15:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hazırlık atlama sınavından söz ettim. B2-C1 arası bir ingilizce istiyor. Söyleyen kendi hocamız. Hazırlık atlama sınavı zor. Eskiden nasıl bilmiyorum ama geçen yıl ve bu yıl sonraki yıllarda da zor olacağını söylediler ki geçen yıl da zordu. 10 kişi geçmiş 140 tane makine 140 tane eemciden söz ediyoruz. Bir şey atmıyorum yani ne duyduysam o okuldan o yani. Bu arada C1 sen demedim C1 yakınsan dedim. B2-C1 arası birisi geçecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owen77 -- 24 Ağustos 2023; 21:23:40 >
  • Hocam mükemmel bir hazırlık eğitimi yok zaten ama o hazırlığı atlama sınavı hazırlığı bitirme final sınavından daha zor.

• jiijii kullanıcısına yanıt
    İşte bunu diyorum. Okulda okuyan falan biziz. Hadi benim İngilizcem iyi değildi hocalar kendisi dedi B2 şart üstü daha iyi olur diye. Ona göre ben de C1 e yakın olması iyi olur dedim. Final sınavında B1 bile olamayıp geçen insanlar oldu ortalama ile falan 60 alsan geçiyorsun zaten.

• Max B1 olduğu için mi okulda B1 den hazırlık eğitimi okuyan 200 kişi vardı. Tamam sen doğrusun biz yanlışız.

• Aynı değil zaten bu 10 yıl onceki sinav. Sinav tarzi farklı iki aşamadan oluşuyor

Hocam bu arkadaş geçen gün ctis övüp sonra hesabı silen kişi

Bugün de yeni hesap açmış

Fazla ciddiye almayın bence

• Türkçe konuşuyorum anlıyor musun? İletişim sıkıntısı mı var ben mi anlatamadım. Adam B1 ile hazırlık okuyor en az bir dönem seni geçirmiyor fakülteye diyorum. B1 ler hazırlık okurken, hazırlık atlama sınavının B2 ve üstü olmasına neden inanmıyorsun anlamıyorum. Önceden hiç iyi değilmiş hazırlık eğitimi ha şimdi de değil bence ama yine de eskisine nazaran sistemi sıkı tutuyorlar.

• Dalga mı geçiyor? Derdi ne anlamadım? İnsanları yanlış yönlendiriyor.

Hocam gazi makine iyi uçtu bu sene yalnız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.