Şimdi Ara

Yaz Okuma Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beraber şu sıkıcı yaz günlerini daha zevkli bir hale getirebilmek için bir kulüp kurmaya karar verdim..

Kulübün temel kuruluş ilkeleri;

kitabı belirleme, temin etme, okuma, tartışma 'dır.

Bunları açacak olursak;

- Öncelikle okunacak kategoriler belirlenir..

- Kitaplar, teker teker değil ikişer üçer tane belirlenir. (herkes her an kitap temin edebilme imkanına sahip değil)

- Kitaplar bir haftalık temin sürecinin ardından okunmaya başlar, uzunluğuna göre okuma süreleri değişir..

- Sürenin dolmasının ardından kitap hakkında yorumlar yazılır, tartışmaya başlarız. Karakterleri eleştirir, yazarın üslubunu konuşuruz..

- Belirli bir tartışma sürecinin ardından belirlenen diğer kitabı okumaya başlarız.

- Kulüp katılım ne olursa olsun, yaz sonuna kadar faaliyet garantisi veriyorum..

Eğer ki katılım güzel olursa, faaliyetlerimiz sürekli olur, sürekli okuruz..

- Okunan/okunacak, üyeler şeklinde liste hazırlayıp sunacağım. Katılmak isteyenin katılmak istiyorum demesi yeterlidir, hemen ismini yazarız..

Sağlıcakla,

• biri arkadaşa durumu açıklasın demekki bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

biri arkadaşa durumu açıklasın demekki bilmiyor

Arkadaş geçen yıl üye olmuş ama ilk mesajını şuan bu konuya atmış hevesini kırmaya gönlüm el vermemişti

Hocam çok denendi de tutmuyor grup olayı.Ha bir de ben deneyeyim dersen buyur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forumda uzun süredir aktif değilim. Zaten ilk mesajım ve konumda bu dediğiniz gibi, bi ihtimal neden olmasın. Siz katılıyor musunuz? Katılmıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Arkadaş geçen yıl üye olmuş ama ilk mesajını şuan bu konuya atmış hevesini kırmaya gönlüm el vermemişti

Hocam çok denendi de tutmuyor grup olayı.Ha bir de ben deneyeyim dersen buyur.

erkenden öğrendiği iyi oldu.sonradan daha çok üzülürdü

@mert 9

katılalım bakalım nolucak bakarsın bu sefer ki tutar

• tutmadı, tutmayacak bu konuda bosuna heves etme bence daha ramazan baslamadan kuruldu ve 1-2 hafta surdu surmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eluchael -- 5 Ağustos 2013; 4:13:14 >
  • katılmıyorum bu sefer tutmuyor be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sefer yokum Tutmuyor konular çünkü zaten genel olarak Kitap forumu ölü neredeyse.
  • quote:

Bende arkadaşın hevesini kırmak istememiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin zevki-gelir seviyesi-boş zamanı-okuma hızı farklı olduğu için tutması çok zor. Yakın arkadaşlarından birkaçıyla yapsan çok daha verimli ve güzel olur.
  • Arkadaşlar, konuyu açtım bir sürü cevap geldi kısa süre içerisinde..
    En azından bu cevapları verenler olmaz-tutmaz diyeceğine, ben varım deselerdi bir ihtimal tutardı..
    Zor bir şey değil, altı üstü idefix, kitapyurdu, d r vs. siparişlerimizi verip, okuyabilirdik..
  • Ben varım hadi

• sen şimdiden di'li geçmiş zamanlı konuşmalara başlamışssınbiraz inanç dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimar*ugur -- 5 Ağustos 2013; 19:02:02 >
  • Niçin her gelende hadi bir kitap belirleyelim ve aynı anda okumaya başlıyalım sinerjisi yaratmaya çalışıyor cidden anlamak çok güç.Bakın deseydiniz "Okuduğumuz belirli kitapları eleştirelim,tartışalım,yorum yapalım" çok güzel bir fikir bizim niçin aklımıza böyle dehşet fikirler gelmiyor diyebilirdim.Yapmayın böyle olaylar....
  • Tamam, vazgeçtim bende mademki bu kadar isteksizsiniz gerek yok zorlamaya.
    Sağlıcakla,
  • Keşke plan aşamasından uygulamaya geçilebilse , katılım yüksek olsa , uygulama başarılı olsa ve güzel bir sinerji yaratılsa.Gerçekten güzel olurdu ...
  • Aynen öyle, şu durumda uygulama aşamasına geçemeyeceğiz :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.