Şimdi Ara

Yaz tatilinde nasıl bir çalışma yöntemi izlemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    önümüzdeki yıl 12. sınıfım.sizce yaz tatilinde yalnızca ygs mi çalışmalıyım yoksa ygs+lys mi?Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhibunalim -- 8 Haziran 2012; 11:01:41 >

• Hocam bende 12.sınıfa geçtim.Öncelikle şunu belirteyim bu forumda ben dahil birçok kişi bununla ilgili onlarca konu açtı.Herkes farklı birşeyler diyor.Ben sana özet geçeyim ne eksiğin varsa ona çalış YGS ağırlık ver.Çünkü LYS bilgiye dayalı ve okul açılana kadar YGS konularını elinden geldiğince bitirip sonra LYS asılmak hedefin olsun.Ben EA öğrencisiyim bu yaz simetriden Mat1 bitirip güvenderden de geo bitireceğim.Tabi Ağustosa doğru edb-coğrafya ve mat2 konuları çalışacağım.Sonra dönem içinde sadece Ygs deneme ve soru bankaları çözüp LYS konularına ağırlık vereceğim.Kafayı çizmemek koşuluyla orta bir tempoyla çalış bence.Kolay gelsin.
  • Sayısalsan Ygs'ye en fazla 3 ay çalış.Bu sene sınava giren 12lerin neredeyse hepsi Ygs'ye gereğinden fazla çalıştıklarını ve Lys'ye çalışacak zaan bulamadıklarından şikayetçi.Ygs anlık psikoloji yorum yeteneğine şansına ve hızına bağlı.Ama Lys sadece ve sadece çalışmana bağlı.
  • Ygs ye fazla takılma örneğin ben sınava kadar ygs çalıştım ne oldu ezdigeçti ygs değmedi çalııştığıma sonra lys başladık olmadı şimdi mezuna kalacağım sana önerim yazın ygs bitir sonra lys başlarsın ygs sadece deneme+test şeklinde devam ederken LYS konu+test yaparsın hedefine ulaşırrsın inşallah.
  • Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allah hepimize kolaylık versin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.