Merhaba arkadaşlar 15 yaşındayım kendime pek bir şeyler almam,sadece 1 tane siyah keten pantolonum bir de kısa gelen kotum var(keten de kısa geliyor artık)1 sene önce 1.60 dım şimdi 1.77 oldum boyum çıkmıyo diye üzülürdüm de Allah'ın kerameti işte şimdi ben 1 tane kot 1 tane de siyah pantolon 2 tane de kareli gömlek almak istiyorum ama annemden para istemek istemiyorum normal de durumumuz iyidir de bu ay biraz sıkıştık sadece o da biraz ama olsun zaten sınıfı geçemedim kendimi suçlu hissediyorum sabahlara kadar pc de oturup sabahları yatıyorum yani iyice mala bağladım.Yük oluyorum kısacası bir de masraflarım çıkarsa yani siz düşünün...Şimdi benim amcamlar var arkadaşlar sanayi de çok delikanlı adamlar mafya gibi bir şeyler her yerde kolu vardır yani hepsinin yeğenlerini de çok severler hepsi dana gibi ayıptır söylemesi hepsi 1.90 110 kilolardadır genetik heralde bende öyle olucam ama ben zayıfım :D yanımıza gel diyorlar haftalık 100 tl tabi bu fiyata kim hayır diyebilir ama amcamlar biraz dolancırıdır paramı vermezler diye korkuyorum :D sizde aileme yük oluyor muyum ? yani rahatsız oluyorlar mıdır ? bence oluyorum çalışmalı mıyım annem gitme diyor kıyamıyor yine canım benim <33 her neyse arkadaşlar amcamgilin yanına gitmesem bile 3 haftalık çalışcağım bir yerler var mıdır telefonum falan da var -4 deyim masraflar var baya yani bana başka nerelerde çalışabilirim maaşı iyi olan 3 haftalık bir yerler sizden yardım bekliyorum dh kolay gelsin..
upupupupupupuu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme