Şimdi Ara

Okulun başlamasını hiç istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabahın köründe gidip her derse gir, dersten sonra tekrar kütüphanede çalış, hocalar kanser etsin. Kısır döngü yine. Evde yatmaya, içmeye, arkadaşlarla boş yapmaya çok alıştım kaç aydır.

Siz açılmasını bekliyor musunuz?

• Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam zorunluluğum yok hiçbir derste nerdeyse, sosyallik için gidiyorum güzel oluyor seviyorum

• Başlasın ya biraz hareket

Biraz da zor assignment

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlayacak ki bitsin hocam. Her yönden keyifli olmasa da tadını çıkarmaya bakmak lazım bir şekilde. Arkadaşlarla beraberken kâh ders çalışarak kâh beraber biraz takılarak ya da tek başınayken derslerle alakalı okumalar fln yaparak geçiyor zaman öyle böyle. Bizimkisi de haftaya pazartesi başlıyor umarım güzel geçer herkes için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan_45 -- 29 Ağustos 2024; 20:22:50 >
  • Staj yapınca okulun kıymetini anladım

• Ben çok istiyorum açılmasını bitse de gitsek

• Yemin ediyorum bu başlığı açmaya gelmiştim. Bir yandan insanları, okulu, gecenin bir saati kütüphaneden eve dönmeyi özlemedim değil. Bir yandan da dersler şaka değil. Şimdiden herkese bol şans

• Harbi lan bi de 2.sınıfı tekrar edcem

• shalian14 kullanıcısına yanıt

Hahahaha, herkes aynısını diyor 

• shalian14 kullanıcısına yanıt

Nerede yaptınız hocam stajı?

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

Startup gibi bir yer, ama mühendisler genelde ODTÜlü ve kurumsal sayılır ortam. İlk staj için memnun kaldım açıkçası, benden sorumlu mühendis bölümdaş zaten ve ona göre görev veriyor ihtiyacım olacak şeyleri öğreniyorum vs.

Staj bulamama olayı da pek yokmuş açıkçası, başvurduğum 2. yerden aldığım dönüşle girdim buraya. İlk yerden de bürokratik hata sonucu olumsuz dönüş oldu.

• Rutin iyi bir şeydir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.