Şimdi Ara

Yaza 15 günlük Avrupa planı ve Kiev önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yaz dünya kupası için Moskova'ya gittim. 26 ekimde de Kiev'e gideceğim(tek başıma) 4 günlüğüne. 4 gün Kiev için yeterli mi ve tavsiyeler nelerdir?

ayrıca diğer sorum ise Avrupa hakkında. Kafamda bir Avrupa turu var. En çok görmek istediğim yer Amsterdam. Amsterdam'a yakın görmeye değer nereler var? Şimdilik şöyle bir plan çizdim. Gidiş Amsterdam, Brüksel, Paris. Tahimi bütçem 1000 Euro. Yeterli midir?

Ya da daha başka öneriler nelerdir?

• _Glorious_ _ kullanıcısına yanıt
    Uyarsa Belçika’nın kuzeyinde brudge şehrini tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kievi gormedim ama duydugum kadariyla 4 gun yeterli olur.

Amsterdamdan cizdigin rota guzel zaten benelux adini verdikleri turu da ayni bu 3 sehri kapsayacak sekilde satiyorlar.

Diger arkadasin da dedigi gibi buruksel yerine brugge cok daha guzel. Tabi tarihi sehirleri seviyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amsterdam Belçika Paris trenle geçiş yapacaksanız, tarihlerde belliyse erken almanızda fayda var satışa açıldığında biletler.Ek olarak hızlı tren biraz tuzlu zaman sıkıntım olmaz derseniz normal trenle cebinizde kalır paranız.

Amsterdam İzlanda biletleri çok uygundu ben araştırma yaparken.Doğal güzellikler ilgimi çeker derseniz geçiş yapabilirsiniz oraya da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.