quote:Orjinalden alıntı: ssaamm İsmail YK'nın aptal şarkılarından biri kesin yine her yerde çalar +4949449
quote:Orjinalden alıntı: ufuk___bey quote:Orjinalden alıntı: egzantirig ismail-yk BOMBA BOMBA aynen öyle olacak galiba
quote:Orjinalden alıntı: ZorTLaK quote:Orjinalden alıntı: ufuk___bey quote:Orjinalden alıntı: egzantirig ismail-yk BOMBA BOMBA aynen kahretsin öle oljak öyle olacak galiba
quote:Orjinalden alıntı: ssaamm İsmail YK'nın aptal şarkılarından biri kesin yine her yerde çalar aynen katiliyorum gerçi bu olay insanların kültür seviyeleri ile alakalı birazda dinliyen adam sözlere hiç dikkat etmiyormu acaba
quote:Orjinalden alıntı: tolgaserdar Serdar Ortaç - Dansöz Sor bence de ikisi de bomba gibi şarkılar...!!!
quote:Orjinalden alıntı: WanDoGa quote:Orjinalden alıntı: ssaamm İsmail YK'nın aptal şarkılarından biri kesin yine her yerde çalar aynen katiliyorum gerçi bu olay insanların kültür seviyeleri ile alakalı birazda dinliyen adam sözlere hiç dikkat etmiyormu acaba arkadaşim kültür seviyesi ile müzigin ne alakası var bu melodi sonucta.. ben metalicada dinlerim nirvanada dinlerim ismailde.... eglence bu işler .. kültür felan deil..
serdar ortaç - dansöz , gel , mesafe , sor = bunların rmx lerıde düşücek piyasaya demet akalın - afedersin , yanılmışım (rmx) = gene rmx lerı
quote:Orjinalden alıntı: totti25 Luc Margeaux - Vallee Des Larmes bu sarkının linki elinde olan varmı acaba ? bende var mailini yolla göndereyim.
quote:Orjinalden alıntı: Hirotaro Demet Akalın-Afedersin +44949444 süper bi şarkı...sabahtan beri dinliyorum .......galiba butun yazda bıkmadan dinleyecem....