Şimdi Ara

Yaza kadar kullanilip upgrade edilecek sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sistemi gecici olarak topladim bunlarin ustune yazin ekran karti psu ve monitor alacagim su an eskileriyle idare edecegim sistem nasil degistirilmesi gereken yerler varmi fikirlerinizi almak istedim.
     Yaza kadar kullanilip upgrade edilecek sistem
    birde ayrica baska bir ram daha var eger usttekini alma derseniz bunu alacagim
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-pro-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html?srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReddotMan -- 11 Ocak 2015; 16:46:16 >

• bence apu sistem toplayıp ekran kartını para vermeyip, o parayı saklarsınız. ileride çok daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadikozdemir

bence apu sistem toplayıp ekran kartını para vermeyip, o parayı saklarsınız. ileride çok daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz

Hocam apulu sistem icin amd islemci gerekiyor heralde ama bana i5 lazim e-e muhendisligi okuyorum ve programlar icin intel tercih ediyorum ekran kartinida yazin satarim 200 liraya diye düşünmüştüm

Edit:ayrica daha sonra almak istedigim kart buyuk ihtimallle gtx970 olacak onun icinde darbogaz olmamasi icinde i5 gerekirdiye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReddotMan -- 11 Ocak 2015; 19:18:23 >
  • Arkadaslar gelecek hafta alacagim sistemi uzmanlarin bi gorusunu almak isterim dedigim gibi yazin upgrade etmeyi düşünüyorum sizce sistem iyimi
    ayrica ram konusundada aydinlatilmak isterim

• ReddotMan kullanıcısına yanıt
    Doğru bir sistem yapmışsın.İleride sağlam bir anakartı takarsın canavar olur.Eğer sonra kart takacaksan bence hiç alma.Onboardla idare edersin.Ram'Ler indirimde sanırım.Bu seçtiğin ramleri istek olduğu gibi kullan istersen mhz'yi düşürüp CL'sini düşürerek kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Doğru bir sistem yapmışsın.İleride sağlam bir anakartı takarsın canavar olur.Eğer sonra kart takacaksan bence hiç alma.Onboardla idare edersin.Ram'Ler indirimde sanırım.Bu seçtiğin ramleri istek olduğu gibi kullan istersen mhz'yi düşürüp CL'sini düşürerek kullanabilirsin.

ama yaza kadar nasıl idare edecemki onboardla aslında mantıklı baya bi düşürüyor fiyatı ama en azından oyunları 30 40 fps de oynayayım laptopum sorun çıkarmaya başladı ekran kartından dolayı
    bu arada teşekkür ederim cevap içinde

Edit:Bu arada soğutucuyu rastgele seçtim.İdare edermi bu soğutucu.Kasam eski olduğu için soğutucu alıyorum yoksa stok olanı kullanırdım
    Edit2:Bu arada monitörüm philips 170c baya eski bir monitör yaza kadar idare edeceğim ekran kartı için iyice ikna olmaya başladım.Bir yandanda ekran kartı olmazsa tam bi çile olur gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReddotMan -- 11 Ocak 2015; 21:46:03 >

Ben sizin işlemcinizin k'lı olan versiyonunu stok soğutucuyla kullanıyorum.Hiçbir sıcaklık,gürültü vb. sorunlar yaşamadım.Hatta çok sessiz.İntel bu konuda başarılı.Ama illa soğutucu olsun istersen seçmiş olduğunu veya daha uygun fiyatlı bir soğutucu alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben sizin işlemcinizin k'lı olan versiyonunu stok soğutucuyla kullanıyorum.Hiçbir sıcaklık,gürültü vb. sorunlar yaşamadım.Hatta çok sessiz.İntel bu konuda başarılı.Ama illa soğutucu olsun istersen seçmiş olduğunu veya daha uygun fiyatlı bir soğutucu alabilirsin.

hocam peki ekran kartı konusunda ne dersiniz onboard hiç bir şey açmaz gibi geliyor boşa almış olucam gibi hissediyorum ekran kartsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReddotMan

quote:

hocam peki ekran kartı konusunda ne dersiniz onboard hiç bir şey açmaz gibi geliyor boşa almış olucam gibi hissediyorum ekran kartsız

On-Board'dan hayır bekleme oyun konusunda normal kullanılıcaksa eger masaustu islem vs kullan oyle ama yok oyun oynarım bir sure idare etsin dersen Sapphire R7-240 161 TL'ye alabilirsin low-medium akarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

quote:

Orijinalden alıntı: ReddotMan

quote:

On-Board'dan hayır bekleme oyun konusunda normal kullanılıcaksa eger masaustu islem vs kullan oyle ama yok oyun oynarım bir sure idare etsin dersen Sapphire R7-240 161 TL'ye alabilirsin low-medium akarsın.

teşekkür ederim oyun kesin oynarım sizin söylediğinizi bir değerlendireyim aslında ekran kartı için 250 300 civarı düşünüyordum sonra baktım 750 ti var güç tasarrufuda iyi onu alayım sonrada satarım diye düşünmüştüm

• tavsiyelerinize göre yeniden düzenledim

ekran kartı için bunu alacağım internette geçerli değilmiş mağazadan alırım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx650-synergy-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html?srt=UP 262tl

işlemciyi çarpanı açık modeli tercih ettim ekran kartını kısınca
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-pc-mate-intel-z97-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-hdmidvi-anakart.html 272tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4690k-soket-1150-35ghz-6mb-onbellek-22nm-islemci.html 695tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html 272tl
    toplamda 1500 tl yapıyor
    bi ihtimal psuda alabilirim oda 150 desek toplamda 1650 tl

Edit :http://www.hepsiburada.com/liste/sapphire-amd-radeon-hd7790-oc-lite-2gb-128bit-gddr5-dx11-pci-e-30-ekran-karti-11210-03-20g/productDetails.aspx?productId=bd303803&categoryId=204
    Sapphire Amd Radeon HD7790 OC Lite 2GB 128Bit GDDR
    ekran kartı buda olabilir ikiside aynı fiyatta ikilemde kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReddotMan -- 12 Ocak 2015; 4:04:11 >

• yaza upgrede edeceksen neden ikinci el bir ekran kartı neden bakmıyorsun, sıfır gtx 750 fiyatına idare edecek iyi bir kart alınır yaza satarsın hem sıfırı gibi zarar da etmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 12 Ocak 2015; 8:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

yaza upgrede edeceksen neden ikinci el bir ekran kartı bakmıyorsun, sıfır gtx 750 fiyatına idare edecek iyi bir kart alınır yaza satarsın hem sıfırı gibi zarar da etmezsin.

Hocam dun gece baktimda biraz
    ikinci el gtx 750ti cok daha iyi olur benim icin ama sıkıntı cikarmi bilemiyorum

eğer ilerde yeni kart alacaksan ikinci el almanda fayda var, daha az zarar edeersin, araştır vardır mutlaka temizi
  • Arkadaslar bu hafta sistemi cekiyorum
    sinerji den islemci almayi düşünüyorum vatanla arasinda 60 lira fark var diger parcalarda daha ucuz ama oneriniz nedir alışveriş yapayimmi bu siteden
    eger daha once alışveriş yapan varsa garanti konusunda sıkıntı yasayan oldumu hic veya kullanılmış urun sorunu yaşayan oldumu ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.