Şimdi Ara

Yaza Sistem 980ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.amazon.com/gp/product/B010NS1LVA/ref=nav_timeline_asin?ie=UTF8&psc=1 soğutucu

http://www.amazon.com/gp/product/B013XFK0SK?refRID=FPGF1MFHZQ8J37AMDY6V&ref_=pd_ybh_a_2 ekran kartı

amazondan alırsam daha ucuz olur dediğiniz parçalar mevcutmudur ve sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ? (kasayı halledecem fiyata dahil olmadan 700w kasa dusunuyorum)
     Yaza Sistem 980ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire and Blood -- 24 Ocak 2016; 13:20:47 >

• 1. amazonda vergiler vs eklenince Türkiye fiyatlarıyla çok az bi fark kalıyor. 2 kuruş ucuza almak için başınızı ağrıtmayın derim.
    2.si sistem yaza denmiş. Yanlış anlamadıysam yaz dönemi toplanacak. O zamana AMD polaris ürünleri satışa çıkar veya 2-3 ay kalmış olur. Nvidia da pascal ürünlerini çıkaracak. Acele etmemek lazım. Bu ürünler çıkarsa, onlara bakılabilir. Bakılmasa bile onların çıkması 980ti'in fiyatını düşürür.
    3.CPU soğutucusu lazım. O cpuyu alıp overclock yapmamak ayıp olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeeker

1. amazonda vergiler vs eklenince Türkiye fiyatlarıyla çok az bi fark kalıyor. 2 kuruş ucuza almak için başınızı ağrıtmayın derim.
    2.si sistem yaza denmiş. Yanlış anlamadıysam yaz dönemi toplanacak. O zamana AMD polaris ürünleri satışa çıkar veya 2-3 ay kalmış olur. Nvidia da pascal ürünlerini çıkaracak. Acele etmemek lazım. Bu ürünler çıkarsa, onlara bakılabilir. Bakılmasa bile onların çıkması 980ti'in fiyatını düşürür.
    3.CPU soğutucusu lazım. O cpuyu alıp overclock yapmamak ayıp olur

+1

• TheSeeker T kullanıcısına yanıt
    Oc yapmayı dusunuyorum pek fazla bılgım olmadıgından oc konusunda basit bir arayüzü olan anakart seçtim en azından 4.6ghz de çalıştırmayı düşünüyorum ve elimde laptop var yeni ekran kartlarını beklemek benim için zor olur haziranın ortasına doğru çıkarlarsa tabi ki bir bakacağım fakat bu sistem 5 yıl rahat götürür beni diye düşünüyorum o yüzden sistemden caymak istemiyorum fakat çıkacak ekran kartlarına bağlı olarak değişebilir bu durum.
  • Almadan bir hafta önce bana ulaşman yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.