Şimdi Ara

Yazar olmaya yardımcı olacak kitaplar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı böyle bir kitap? Çevremdeki çoğu kişi diyor ki "Çok kitap okursan yazman da iyi olur, hem ilham da alırsın okuduklarından" ama ben o kadar uğraşmak ve zaten kafamda harika bir hikaye varken (bana göre harika) ilham almak istemiyorum. Yazarlığı öğreten kitap var mı hiç? Ya da yazarlığı öğretecek Türkçe veya İngilizce kaynaklar (websitesi, video, makale vb)

• Yazarlık uğraş gerektiren bir meslektir. Hikayen güzel olabilir ama anlatımın kötüyse kimse okumaz kitabını.

''Ahmet ümit - İnsan ruhunun haritasi'' Adlı kitabı okursan daha iyi anlayacaksın.
  • İşin teknik kısmıyla ilgili önerim :

Yazar olmaya yardımcı olacak kitaplar?
  • dostum her kitap yazar olmana yardım edebilir fakat senin konun fantastik ve LOTR tarzı bu yüzden senin yerinde olsam LOTR un tamamını en az 4-5 kere savaş kısımlarınıda 10-15 kere okurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hic kitap okumadim aslinda kitap alacak param bile olmadi bir keresinde bir kizla cikmistim bana orhan pamuk denen bir adamin kitabini hediye etmisti. aksam 20 sayfa okudum sonra kiza geri verdim. Bu adam turkce ibilmeden kitap yazmis dedim kitap beni baymisti . Ardindan kiza daha iyisini ben yazarim dedim. Kiz inanmadi ve guldu. Giitim 50 tl Ye topu 5tl den 10 top kagit aldim. Toplam 1000 sayfa idi.80 gunde 2090 sayfa yazmisim farkinda degilim parmagimin ilk bogumunun nasir oldugunu hatirliyorum. Yazilari onune koydum sasirdi ama kitapimi okumadi sacmadir dedi. Bende aldim 3-5 yayin evine goturdum. Kitapi cok begendiler basariz ama git 300 sayfaya dusur kimse okumaz dediler. dusurene kadar canim cikkti 3 ay sonra goturdum. yil 2008 iidi. Kriz cikti basamayiz dediler. Bizim kitap boylece gume giitii. Kaldirdim attim. Su an kobyalar evin neresinde kimbilir? Bir elestirmen 30 bin satar demisti.20 tl den %2 sana duser demisti. 4 yil once oylesine bir his Kriz, geldi gecti..kitabi kafamda 5 cilt olarak tasalamistim 10 bin sayfa yayin evine yazarim demistim yaz deselerdi yazardim. o yil bos vaktim coktu ve issizdim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 4 Ağustos 2012; 14:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Carpe Diem 'in var Yazar olmak istiyorum diye bir kitabı ama okumadım bilemeyeceğim
  • Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • timaş yayınlarının
    adını yanlış hatırlamıyorsam virginia woolf un yazarlık dersleri diye bir kitabı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.