Selam dostlar yeni kurduğumuz yazar toluluğu için logo eksiğimiz var gönüllü olarak yardımcı, olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
topluluğumuzun adı Fakir Yazarlar topluluğumuzda şiir paylaşımları ağırlıklı ve bu topluluk olarak bir dergi hazırlama çabası içeresindeyiz yakında gerekli duyuruları yapıcağız :)
Lannister IV
kullanıcısına yanıt
alternatif gelirse seçiminizi yaparsınız, orijinalini her zaman olduğu gibi vermiyorum. yayın hayatınızda başarılar...
quote:
Orijinalden alıntı: Harris32
alternatif gelirse seçiminizi yaparsınız, orijinalini her zaman olduğu gibi vermiyorum. yayın hayatınızda başarılar...
Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum ben bir arkadaşlara göstereyim benim hoşuma gitti bakalım onlar neler diyecek tekrar teşekkürler
Yayın hayatınızda başarılar :)
quote:
Orijinalden alıntı: Harris32
Böyle bir yazı yazmak için hangi programı kullanmalıyız?
frape
kullanıcısına yanıt
ben coreldraw ve illustrator kullanıyorum, bu logo ise coreldraw'da ortaya çıktı...
Harris32
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme