Şimdi Ara

Yazdığım yazıları nasıl değerlendirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yetenek avcıları falan yok mu hiç yazılarımı atabileceğim, onların değerlendirdiği bir yayın evi falan. 3-4 senedir falan yazıyorum, bazıları şu an istanbul'da diğer laptopumda. bir kısmı yanımda. deneme türü yazıyorum, ilerde bunu romana dönüştürebilirim hatta.
    konu ciddi arkadaşlar, ilgilenen yayınevi ya da edebiyat dünyasından tanıdığınız var mı? mail adresi yoluyla yollayabilirim.

• carpe diem diye bir yayın evi vardı galiba, genç yetenekleri felan keşfediyordu oraya bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeshua

carpe diem diye bir yayın evi vardı galiba, genç yetenekleri felan keşfediyordu oraya bir bak istersen.

hocam biraz göz gezdirdim de, macera romanları, hikayeleri falan basıyorlar. yorumlara baktım genelde 12-18 yaş kitlesine hitâb ediyor. benim yazdıklarım biraz daha yer altı tarzı, yani yayın evinin tarzına gider mi bilemiyorum. yine de bir iletişime geçeyim.
  • Dergilere yazı gönderin bence.Mesela Varlık,Kitap-lık,Notos dergileri bilindik dergilerdir.Yavaş yavaş adınızı duyurursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanitas

Dergilere yazı gönderin bence.Mesela Varlık,Kitap-lık,Notos dergileri bilindik dergilerdir.Yavaş yavaş adınızı duyurursunuz.

çok teşekkürler dostum, hepsiyle iletişime geçip mail attım. umarım geri dönüş yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

quote:

Dergilere yazı gönderin bence.Mesela Varlık,Kitap-lık,Notos dergileri bilindik dergilerdir.Yavaş yavaş adınızı duyurursunuz.

çok teşekkürler dostum, hepsiyle iletişime geçip mail attım. umarım geri dönüş yaparlar.

Kitap-lık dergisi yayınlayacağı yazılar için 3 gün içinde dönüş yapıyor.Diğerleri için maalesef bir bilgim yok.Umarım yayınlarlar.Ben de yazıyorum birşeyler.Yakında göndereceğim ben de.

Yolunuz açık olsun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

quote:

Kitap-lık dergisi yayınlayacağı yazılar için 3 gün içinde dönüş yapıyor.Diğerleri için maalesef bir bilgim yok.Umarım yayınlarlar.Ben de yazıyorum birşeyler.Yakında göndereceğim ben de.

Yolunuz açık olsun...

teşekkür ederim, senin de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.