yazılar okunmuyor nasıl halletcez 97d+99 server oynadıgım.
zaten boyle bi konu var gereksiz topic acma..diger konudada sorununu dile getirmissin zaten
topic 2006 dan kalmaydı başlıgı milletin dikkatini çekmesin diye kendim direk yazı problemi diye açtım gereksiz topic demeyin de,yazılar okunmuyor işte onceden okunuyordu bilgisayar deiştirdim kısa bi sure once şuan yazılar okunmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: *_SpLenDoR_*
zaten boyle bi konu var gereksiz topic acma..diger konudada sorununu dile getirmissin zaten
Arkadaş gayet duyarlı bir üye.. Önce geçmişte olan bir konudan sorununu halletmeye çalıştı.Sonra bu konuyu açmış dikkate almazlar diye.. Neyse @00darka00 launcher dan görüntü ayarlarını 1024 * 768 yapıp öyle dene muhtemelen düzelir
tsk ugur deniyorum şimdi
yok walla duzelmedi:(
dur config diye bi dosya var sana onu yollıyayım sen onla sorununu halletmeye calis.
Arkadasım Masaüstüne Sag Tıkla Özelliklere Gel Oradan GÖrünüm Seç Acılan Yerdeki Efektler yazılı butona tıkla orada acılan işaretlenmiş kutucukların hepsinin işaretlerini kaldır sonra ok ve tamam tuslarına basıp çık. Sonra Servera girmeyi dene.
quote:
Orjinalden alıntı: _Lee01
Arkadasım Masaüstüne Sag Tıkla Özelliklere Gel Oradan GÖrünüm Seç Acılan Yerdeki Efektler yazılı butona tıkla orada acılan işaretlenmiş kutucukların hepsinin işaretlerini kaldır sonra ok ve tamam tuslarına basıp çık. Sonra Servera girmeyi dene.
heeh valla bak bole oluyor.. yok olmuo dersen snn pcde veye clientte hata vs.var...
not:lee banada bu yontemi soyledigin iicn eyw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme