Şimdi Ara

Yazı yazarken yaşadığım sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şimdi örneğin wordde bir şey yazıyosunuz. yazarken imleç bekliyor, yazdıklarım çıkmıyor ve bi anda hepsi çıkıyor bazen de tersten ya da karışık çıkıyor. mesela hızlıca 'geldim' yazıyorum 'midgel' şeklinde çıkıyor. ağır ya da jızlı yazmamla değişmiyo aslında.

bir de şu var bu sorun laptopumda 3 aydır falan vardı bi şekilde idare ediyodum ama yeni adlığım 20 günlük netbookta da baş gösterdi. flasla falan dosya alışverişi yaptım ikisi arasında virüs falan mı bu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulsuck -- 12 Ocak 2012; 0:03:09 >

• Sanırım bilgisayarda yavaşlama kasma sorunu var.Yazdığın girdiğin verinin hızına ulaşamıyor ve gecikmeli olarak ekrana geliyor. Kasma yaşıyor musunuz ?
  • laptopum kasıyor evet. disk temizleme birleştirme falan yaptım ama olmadı. netbook da açtıktan bir süre sonra kasıyor. yeniden başlatınca düzeliyor ancak
  • Tamam yine her konuda söylediğim gibi kullanılmayan programları işe yaramayan verileri silin gereksiz şeyleri komple kaldırın daha sonra antivirüs ile tarayın yada combofix programını da kullanabilirsiniz iş bitince iyi bi antivirüsünüz yoksa güzelde bi antivirüs kurun arka planda çalışan programları kontrol edin işe yaramayanları silin, kaldırın.Son olarakda ısınma sorunu varsa fan ın hava çektiği yeri ve hava üflediği yeri kapatmayın.
  • daha 20 günlük bilgisayarda ne kadar işe yaramayan veri yada kastıracak kadar doluluk fazlalık olabilir ki? fanının tozlanmadığı da kesini ısınma yok zaten. virüs olma ihtimali yüksek mi sizce.

söylediklerinizi yapacağım yine de.
  • Yani haklısınız 20 günlük sıfır gibi bişe.. Ama diğer bilgisayardan virüs bulaşmış olabilir ihtimali var, koruması da iyi değilse kasma yapabilir fakat çok aşırı derecede bu kadar yapmaz diye düşünüyorum.
  • koruma hiç yok, virüs programı kullanmıyorum yavaşlatıyor diye, önereceğiniz bir antivirüs var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nod 32 kullanıyorum ben memnunumda. Full sürümünü bulmuştum bi ara yine rastlarsam size atarım.
  • çok teşekkür ederim, iyi geceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.