Şimdi Ara

yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yazıcı olarak EPSON XP-202 203 kullanıyorum kartuşlu bir yazıcı ancak bu yazıcının renkli kartuşları bitti tek kartuş dğeil bu yazıcı 4 tanek kartuşu var sadece siyah tamamen dolu şuanda ve yazdıramıyorum hiçbir şeyi siyah kartuşla sadece yazdırma yeri yok aramadığım yer kalmadı programda sbahtan belli bakıyorum bu kartuşlara ayreten dolum yaptırsak bile onları dolu olarak görmüyor bunun ayarını falan nasıl yapıcaz bilen birisi varsa lütfen açıklasın artık internet kafelere para dayanmıyor bir şey çıkartmak için nasıl o kartuşu dolu göstericez korsan olarak doldurttuktan sonra veya nasıl sadece siyah yazıcaz ?

• Dolabilen kartus diye arayin onlardan bibsefer alirsiniz sonrada sadece siyahi kullanirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epson'un orijinal kartuşlarını dolduramazsınız. @Fixyazici'nin da dediği gibi yazıcınız ile uyumlu dolan kartuş alın. Ondan sonra ister siyahı ister renkliyi kullanarak tasarruf sağlayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 14 Ekim 2013; 20:00:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcı tavsiyesi.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.