merhaba arkadaşlar. evde günlük kullanım için kendime uygun fiyatlı yazıcı arıyorum. kısa bir araştırma yaptım ve iki adet model buldum. sizlerden değerlendirme yapmanızı istiyorum.
CANON IP 1800 PIXMA Baskı Tipi : Inkjet Baskı Çözünürlüğü-renkli (dpi) : 4800 x 1200 Bağlantı : USB 2,0 Baskı Türü : Renkli Menşei : İthal Yazıcı Tipi : Inkjet Yazıcı Baskı Hızı-renkli (sf/dk) : 16 Ağırlık (kg) : 3,3 Boyut (mm ) : 442 x 237 x 152 Güç Gereksinimi (v) : 100-240 Model : PIXMA IP1800 Baskı Hızı-s/b (sf/dk) : 20 Fotokopi Özelliği : Yok Fotoğraf Baskısı : Var Renkli Faks : Yok Faks Özelliği : Yok Tarayıcı Özelliği : Yok Pictbridge Uyumluluğu : Yok Fotoğraf Baskı Hızı (renkli) : 70 Saniye Güç Tüketimi (watt) : 7 Usb Kablo : Yok
HP D1560 INKJET YAZICI
Baskı Tipi : Inkjet Baskı Çözünürlüğü-renkli (dpi) : 4800 x 1200 Baskı Çözünürlüğü-s/b (dpi) : 1200 Bağlantı : USB Menşei : İthal Baskı Türü : Renkli Yazıcı Tipi : Inkjet Yazıcı Ağırlık (kg) : 2,7 Boyut (mm ) : 422 x 316 x 141 Güç Gereksinimi (v) : 100-240 Model : D1560 Kağıt Besleme Kapasitesi (sf) : 80 Fotokopi Özelliği : Yok Fotoğraf Baskısı : Var Renkli Faks : Yok Faks Özelliği : Yok Tarayıcı Özelliği : Yok Pictbridge Uyumluluğu : Yok Güç Tüketimi (watt) : 16 W Usb Kablo : Yok
bir de ben bu yazıcı özelliklerinden hiç anlamıyorum. deskjet ve inkjet yazıcılar arasındaki fark nedir? hangisi iyidir? çok fazla çıktı almadığım için sadece işimi görebilecek bir şey istiyorum. şöyle maximum 70-75 civarı bişey verebilirim.önerileriniz varsa beklerim.
arkadaşlar yokmu yardım eden yahu
maximum 70-75 tl demişsin ve sadace o 2 model var o fiyat aralığında ikiside birbirinin aynısı gibi bir şeydir. ben sana hp 910c tavsiye ederim 80 tl ye kartuşları tam dolu gelir siyah kartuşu senin belirttiğin cihazların 2 katı kadar fazla basar hemde orjinal kartuş almak istersen 400-450 sflık kartuşuda 11 tl dir.1560 kartuş fiyatı 200sflık 35 tldir orjinali
Çok fonksiyonlu olarak en uygun fiyatlı ürün brother 145 C bu yazıcının kolay dolum kartuşları da var sitemizde. baskı kalitesi ve çözünürlüğü de gerçekten mükemmel, tavsiye ediyorum
saygılar KartusWebTR
uygun fiyata alacagın bu tavsiye edilen yazıcıların kartuş fiyatlarınıda ögren bence
tamam doldurucaksın o belli ama kartuşlar bozulunca ???