Şimdi Ara

yazıcı almak isteyenlere ÖNERİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
6.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isevenn

Benimde dusundugum model buydu fakat bu modelle ilgili kafama takilan birkac sey vardi: chip, drum ve toner dolumu nasil?

toner konusunda malıyette verımlılık saglayabılırsın muadılde kullanabılırsın drum olayı dıger makınalarla kyaslarsak ortalam sayılır chıp durumuda aynı
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan.81

quote:

Orijinalden alıntı: isevenn

Ev kullanimi icin renksiz, bir kartuş/toner ile max verim alabilecegim, dolum yapılabilen, chip derdi olmayan tavsiye edebileceginiz bir model var mi?

* NERde KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTI SAYISI

* RENKLİ ÇIKTI alINACAK MI

* FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER olMASI LAZIM

* FİYAT ARALIĞI

Alıntıları Göster

* NERde KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTI SAYISI

* FİYAT ARALIĞI

evde kullanacağım,ortalama aylık 400-500 çıktı muhakkak arada renkli çıktıda alınacak... fotokopi ve tarayıcının olması tercihtir... fiyat aralıgı 300-350 civarı...

bu arada kartuş olayı kafama takılıyor dolum mu yapılmalı yoksa farklı yolamı gidilmeli hem fiyat hemde performans açısından ???

benim baktıgım ve gözüme çarpan bir makina ne dersiniz??
    http://www.hepsiburada.com/liste/hp-deskjet-4625-faks-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici-cz284c/productDetails.aspx?productId=bd301462&categoryId=4

• Arkadaslar bu başlangıc tonerlerine tekrardan dolum yaptırabiliyormuyuz yoksa bitince renkli renksiz tekrar toner almak zorundamıyız ?
  • quote:

Merhaba
    * NERDE KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTUI SAYISI

* RENKLİ ÇIKTI ALINACAK MI

* FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER OLMASI LAZIM

* FİYAT FİZİBİLETESİ

Merhaba evde genel amaçlı kullanım iiçin 150 tlye kadar renkli all in one bir yazıcı onerbilirmisiniz? fax ozelliğine ihtiyacım yok

epsonun şu modeli dikkatimi çekti http://www.vatanbilgisayar.com/epson-sx435w-stylus-sx-435-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=57917

Öenrebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creaker -- 11 Ekim 2012; 23:46:00 >

• Orijinalden alıntı: ayucel

* NERde KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTI SAYISI

* FİYAT ARALIĞI

evde kullanacağım,ortalama aylık 400-500 çıktı muhakkak arada renkli çıktıda alınacak... fotokopi ve tarayıcının olması tercihtir... fiyat aralıgı 300-350 civarı...

bu arada kartuş olayı kafama takılıyor dolum mu yapılmalı yoksa farklı yolamı gidilmeli hem fiyat hemde performans açısından ???

http://www.hepsiburada.com/liste/hp-deskjet-4625-faks-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici-cz284c/productDetails.aspx?productId=bd301462&categoryId=4

RENLİ CIKTI ALMICAKSANIZ TAVSİYEM

HP LaserJet Pro P1102w tavsıye debılırım bence guzel bır makına fıyat olarak ta makul olarak dusunuyorum

Baskı TeknolojisiLaser
    Siyah/Beyaz Baskı Hızı18 syf /dk
    Renkli Baskı HızıHayır/Yok
    Baskı Kalitesi600 x 600 dpi
    Toner Doluluk DurumuBaşlangıç Toneri
    Bellek2 MB
    Aylık Baskı Kapasitesi5000 syf /ay
    İlk Çıktı Süresi Siyah/Beyaz8,5 sn
    Lcd EkranHayır/Yok
    Kağıt Kapasitesi150 Sayfa
    Bağlantı Kablosu (Usb Kablo)Hayır/Yok
    İşletim SistemiLinux, Mac OS X , Windows 7, Windows Vista, Windows Xp
    Bağlantı TipiUSB
    Sarf MalzemeHP CE285A (85A) Siyah Lazer Toner

RENLİ ÇIKTI ALMAK ISTIYORUM DIYORSANIZ

SECENEGINIZ IYIDIR AMA MASRAFLARI RENKLI OLDUGU ICIN BIRAZ DAHA FAZLADIR

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxxxs

Arkadaslar bu başlangıc tonerlerine tekrardan dolum yaptırabiliyormuyuz yoksa bitince renkli renksiz tekrar toner almak zorundamıyız ?

HANGI MODELIN IN BASLANGIC TONERI HAKKINDA KONUSUYORUZ ONCE ONA BAKMAL LAZIM ONA GORE FIYAT BAKIMINDANDA UCUZ MU YOKSA PAHALIYAMI MAL OLUYOR ONU BULABILIRIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

Merhaba
    * NERDE KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTUI SAYISI

* FİYAT FİZİBİLETESİ

Merhaba evde genel amaçlı kullanım iiçin 150 tlye kadar renkli all in one bir yazıcı onerbilirmisiniz? fax ozelliğine ihtiyacım yok

epsonun şu modeli dikkatimi çekti http://www.vatanbilgisayar.com/epson-sx435w-stylus-sx-435-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=57917

Öenrebilirmisiniz?

HP Officejet J4500 Renkli Fax + Fotokopi + Tarayıcı + Yazıcı CB867A

HP Deskjet 2515 Fotokopi + Tarayıcı + Yazıcı CZ280A

BUNLARA BIR BAKMANIZI ONERIRIM BAKTIKTAN SONRA YENIDEN KONUSALIM BENCE

• aylık 200 300 sayfa satın alıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmaniac

quote:

Orijinalden alıntı: GkhanSri

merhaba

Ofiste kullanıcağımız laser,renkli kaliteli baskı, fax, fotokopi,tarayıcı bulunan yazıcı önerirmisiniz. Toner durumu ekonomik olursa sevinirim. Teşekkürler

Size de benim önerim. CANON MF8080CW yazın google a inceleyin . Baya iyi bir makina, bizim ofiste bunu kullanıyor.
    Bir siteyi karıştırıyorum bu aralar link veriyim özelliklere bakın.http://tektra.com.tr/tr/lazer-yazicilar/52-canon-i-sensys-mf8080cw-renkli-lazer-fot-tar-fax-wi-fi.html

teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netmaniac

quote:

merhaba

Ofiste kullanıcağımız laser,renkli kaliteli baskı, fax, fotokopi,tarayıcı bulunan yazıcı önerirmisiniz. Toner durumu ekonomik olursa sevinirim. Teşekkürler

Size de benim önerim. CANON MF8080CW yazın google a inceleyin . Baya iyi bir makina, bizim ofiste bunu kullanıyor.
    Bir siteyi karıştırıyorum bu aralar link veriyim özelliklere bakın.http://tektra.com.tr/tr/lazer-yazicilar/52-canon-i-sensys-mf8080cw-renkli-lazer-fot-tar-fax-wi-fi.html

teşekkürler

FİRMALAR ALIRKEN BENCE BIRAZ DAHA DIKKAT ETMELİ BU MAKINALARIN TAM OLARAK KARSILAYABILCEGINI ZANNETMIYORUM SITE ISMIDE VERILMIS TABI AMA BASKA SITELERDE FARKLI FIYATLARDA VAR BENCE FIYAT OLARAK BIRAZ DAHA FAZLA AYIRIP OFIS ICIN DE ZAMAN KAYBI ONEMLI BIR KAVRAMDIR TONER DURUMLARI GIBI OLAYLARLA VE EN ONEMLISI SERVIS OLAYI BENCE ONUN ICIN BEN BIR KEZ DAHA DUSUNMENIZI ISTERIM

• quote:

HP deskjet Avantaj Mürekkepli 2060 (yazıcı-tarayıcı-fotokopi) hakkında ne düşünüyorsunuz .... buda benim için uygun olabilirmi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayucel

quote:

HP deskjet Avantaj Mürekkepli 2060 (yazıcı-tarayıcı-fotokopi) hakkında ne düşünüyorsunuz .... buda benim için uygun olabilirmi??

aylık alacaganız cıktı sayısı cok onemlı

nerde kullanacagınız

renklı ye ıhtıyacınız olup olmadıgı

bu cevaplardan sonra daha verımlı bır cevap verebılırım
  • quote:

Merhaba

Yazıcı tavsiyesi almak isteyenler arkadaşlarımıza önemli noktalar ve tavsiyeler verebilir ve şirket alımları için fizibilite çalışması yaparak ihtiyacına göre makina alımını saglayamak yada kopya başı kiralama yöntemleri hakkında bilgilendirme

* NERDE KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTUI SAYISI

* FİYAT FİZİBİLETESİ

* evde kullanicam, ogrenciyim
    *200 sayfa kadardir sanirim.
    *renkli ciktiya gerek yok
    *yazici ozelliginin yaninda olursa fotokopi olabilir, olmasa da olur onemli degil. Ama yazici kartuslu yerine lazerli olursa daha iyi gibi..
    *fiyat max 150 tl olabilir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayucel

quote:

aylık alacaganız cıktı sayısı cok onemlı

nerde kullanacagınız

renklı ye ıhtıyacınız olup olmadıgı

bu cevaplardan sonra daha verımlı bır cevap verebılırım

HP Deskjet 2060 Avantajlı Mürekkepli All-in-One Yazıcı (K110a) hakkında ne düşünüyorsunuz.....??

• * NERDE KULLANILACAĞI : evde
    * AYLIK ÇIKTUI SAYISI : 20-25
    * RENKLİ ÇIKTI ALINACAK MI : evet
    * FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER OLMASI LAZIM : yazici, fotokopi, tarayicida olabilir.
    * FİYAT FİZİBİLETESİ: 200-300 tl
    * OZELLIK : lazer daha iyi diye dusunuyorum.
    Marka olarak size birakiyorum. En cok hp goruyorum fakat samsung epson ve xerox da yazicilarda iyi diye biliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba
    * NERDE KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTUI SAYISI

* FİYAT FİZİBİLETESİ

Öenrebilirmisiniz?

hp daha iyi gibi geldi ama bunda kartuş sıkıntıısı yaşarmııym?

• quote:

Orijinalden alıntı: black.ice_35

* NERDE KULLANILACAĞI : evde
    * AYLIK ÇIKTUI SAYISI : 20-25
    * RENKLİ ÇIKTI ALINACAK MI : evet
    * FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER OLMASI LAZIM : yazici, fotokopi, tarayicida olabilir.
    * FİYAT FİZİBİLETESİ: 200-300 tl
    * OZELLIK : lazer daha iyi diye dusunuyorum.
    Marka olarak size birakiyorum. En cok hp goruyorum fakat samsung epson ve xerox da yazicilarda iyi diye biliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

merhaba

ben fıyat olarakta ucuz buldugum bı sıteden yonlendırme yapıcam baska bır yerden de alabılırsınız sızde bır arastırın ıstersenız makına olarak guzel ve kalıtelı dıyebılırım

http://www.trimshop.com.tr/HP-CZ284C-DESKJET-INKADV-4625-eAIO-YAZTARFOTFAX,PR-413533.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

quote:

Merhaba

Yazıcı tavsiyesi almak isteyenler arkadaşlarımıza önemli noktalar ve tavsiyeler verebilir ve şirket alımları için fizibilite çalışması yaparak ihtiyacına göre makina alımını saglayamak yada kopya başı kiralama yöntemleri hakkında bilgilendirme

* NERDE KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTUI SAYISI

* FİYAT FİZİBİLETESİ

* evde kullanicam, ogrenciyim
    *200 sayfa kadardir sanirim.
    *renkli ciktiya gerek yok
    *yazici ozelliginin yaninda olursa fotokopi olabilir, olmasa da olur onemli degil. Ama yazici kartuslu yerine lazerli olursa daha iyi gibi..
    *fiyat max 150 tl olabilir..

BUNLARA BIR BAKMANIZI ONERIRIM BAKTIKTAN SONRA YENIDEN BİR ÇALIŞM YAPABİLİRİZ

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba
    * NERDE KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTUI SAYISI

* FİYAT FİZİBİLETESİ

Öenrebilirmisiniz?

hp daha iyi gibi geldi ama bunda kartuş sıkıntıısı yaşarmııym?

UCUZ MAKINALARDA EN BUYUK SORUN KARTUS OLUYOR TABI AMA BU FIYATA ALINAN BIR MAKINADA KARTUS EN AZ DIGERKLLERI KADAR YASARSINIZ SONUC OLARAK IYI DIYEBILIRIZ

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.