Yazıcı tavsiyesi almak isteyenler arkadaşlarımıza önemli noktalar ve tavsiyeler verebilir ve şirket alımları için fizibilite çalışması yaparak ihtiyacına göre makina alımını saglayamak yada kopya başı kiralama yöntemleri hakkında bilgilendirme
* NERDE KULLANILACAĞI
* AYLIK ÇIKTUI SAYISI
* RENKLİ ÇIKTI ALINACAK MI
* FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER OLMASI LAZIM
* FİYAT FİZİBİLETESİ
Merhaba,
Evde kullanılacak, fotoğraf basımı ve bazı siyah-beyaz doküman bazımı yapabileceğim bir ürün önerisine ihtiyacım var.
Forumu okumak için girdim ama mesajınızı görünce hemen atladım umarım faydalı bilgiler alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: koraykoru
Merhaba,
Evde kullanılacak, fotoğraf basımı ve bazı siyah-beyaz doküman bazımı yapabileceğim bir ürün önerisine ihtiyacım var.
Forumu okumak için girdim ama mesajınızı görünce hemen atladım umarım faydalı bilgiler alırım.
merhaba
Ofiste kullanıcağımız laser,renkli kaliteli baskı, fax, fotokopi,tarayıcı bulunan yazıcı önerirmisiniz. Toner durumu ekonomik olursa sevinirim. Teşekkürler
quote:
Merhaba,
fotograf basımı fıyatı yukarı ceker ve aylık ortala cekım sayısı onemlı ve hangı ıl ıcın ıstıyorsunuz buda onemlı bır etken ortalama bır fıyatınız varmı bırde
quote:
Orijinalden alıntı: GkhanSri
merhaba
Ofiste kullanıcağımız laser,renkli kaliteli baskı, fax, fotokopi,tarayıcı bulunan yazıcı önerirmisiniz. Toner durumu ekonomik olursa sevinirim. Teşekkürler
Alıntıları Göster
ofisinizde aylık ortalam cıktı sayısı onemlı kıralama yada satın alma calısmalarını buna goıre yapalım
quote:
Orijinalden alıntı: okan.81
fotograf basımı fıyatı yukarı ceker ve aylık ortala cekım sayısı onemlı ve hangı ıl ıcın ıstıyorsunuz buda onemlı bır etken ortalama bır fıyatınız varmı bırde
Alıntıları Göster
Benim ihtiyacım arada nota falan basmam gerekiyor bu arada akrabalar özel günlerde resim çekince kopya istiyorlar. Yani yoğun bir baskı değil tek tük fotoğraf basma ihtiyacı doğunca faydalanmak istiyorum. Diğer türlü fotoğrafcıya bunu götür 2-3 tane için ayrı fiyat al sıkıntı oluyor, toplu götürmek istiyoruz oda sıkıntı.
İzmir ikamet ediyorum, 400TL bandını geçmese güzel olur. Ek olarak faks gibi özellikler şart değil. Bağlantı birimi USB-network her türlü olur.
quote:
Merhaba,
Öneriniz için teşekkür ediyorum incelemeye başlıyorum.
Lazer yazıcılardan kaçıyordum aslında toner masrafı seni batırır demişlerdi. Bu konuda yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Alıntıları Göster
Toner seni batırır diyenlere de ki , "daha ışınlanma icat olmadı , o yüzden mertlik bozulmadı"
Bitmeyen kartuş toner muhabbeti var "3000 adet renkli çıktı alabiliyorsun". diyorlar, görmedim, bilmiyorum . Bu konu hakkında da bir araştırma yapmak lazım. gerçi lazer kadar hızlı olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: netmaniac
Toner seni batırır diyenlere de ki , "daha ışınlanma icat olmadı , o yüzden mertlik bozulmadı"
Bitmeyen kartuş toner muhabbeti var "3000 adet renkli çıktı alabiliyorsun". diyorlar, görmedim, bilmiyorum . Bu konu hakkında da bir araştırma yapmak lazım. gerçi lazer kadar hızlı olmaz.
Alıntıları Göster
KORAY BEY MERHABA
FİYAT OLARAK YUKSEK AMA İHTİYACINIZI KARSILAYACAK OLAN BIR MAKINA FIRMALARIN FIYAT FARKLARIDA LINKTE VERIYORUM FARKLI FIYAT OLMALARININ SEBEBI ISE VERDIKLERI HIZMET YADA ICINDEKI TONER DURUMLARI GIBI DURUMLAR
FİYAT OLARAK YUKSEK AMA İHTİYACINIZI KARSILAYACAK OLAN BIR MAKINA FIRMALARIN FIYAT FARKLARIDA LINKTE VERIYORUM FARKLI FIYAT OLMALARININ SEBEBI ISE VERDIKLERI HIZMET YADA ICINDEKI TONER DURUMLARI GIBI DURUMLAR
Önerinizi için teşekkür ediyorum ama belirttiğiniz gibi fiyat olarak gerçekten yüksek ve ev kullanıcısına fazla gibi geldi. 400-500 civarı bir yazıcı alsam aradaki farkla 1-2 toner kapatırım sanırım
quote:
KORAY BEY MERHABA
* İL OLARAK NEREDE
* AYLIK ÇIKTI SAYISI
* RENKLİ ÇIKTI ALINACAK MI
* FOTOKOPİ YAZICI TaraYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER OLMASI LAZIM
* FİYAT FİZİBİLETESİ
BUNLARIN CEVAPLARIYLA BIRLIKTE BİR KAÇ MAKİNE ÖNERİSİNDE BULUNMAYA ÇALIŞABİLİRİZ
quote:
quote:
KORAY BEY MERHABA
Önerinizi için teşekkür ediyorum ama belirttiğiniz gibi fiyat olarak gerçekten yüksek ve ev kullanıcısına fazla gibi geldi. 400-500 civarı bir yazıcı alsam aradaki farkla 1-2 toner kapatırım sanırım
SAMSUNG CLP 325 RENKLİ LAZER YAZICI
bırde bunua bakmanızı onerırım fıyat olarak uygundur ama tabı tam karsılamaz ama uygun guzel bır makınadır...
Ev kullanimi icin renksiz, bir kartuş/toner ile max verim alabilecegim, dolum yapılabilen, chip derdi olmayan tavsiye edebileceginiz bir model var mi?
quote:
Orijinalden alıntı: isevenn
Ev kullanimi icin renksiz, bir kartuş/toner ile max verim alabilecegim, dolum yapılabilen, chip derdi olmayan tavsiye edebileceginiz bir model var mi?
* NERde KULLANILACAĞI
* AYLIK ÇIKTI SAYISI
* RENKLİ ÇIKTI alINACAK MI
* FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER olMASI LAZIM
* FİYAT ARALIĞI
quote:
quote:
* NERde KULLANILACAĞI
* AYLIK ÇIKTI SAYISI
* FİYAT ARALIĞI
*ev kullanimi icin(odev, ders notlari vb.) *aylik ortalama 200 cikti *siyah cikti alinacak *yazici olmasi yeterli *max 250 tl
quote:
quote:
quote:
* NERde KULLANILACAĞI
* AYLIK ÇIKTI SAYISI
* FİYAT ARALIĞI
*ev kullanimi icin(odev, ders notlari vb.) *aylik ortalama 200 cikti *siyah cikti alinacak *yazici olmasi yeterli *max 250 tl
HP LaserJet Pro P1102w tavsıye debılırım bence guzel bır makına fıyat olarak ta makul olarak dusunuyorum
Baskı TeknolojisiLaser Siyah/Beyaz Baskı Hızı18 syf /dk Renkli Baskı HızıHayır/Yok Baskı Kalitesi600 x 600 dpi Toner Doluluk DurumuBaşlangıç Toneri Bellek2 MB Aylık Baskı Kapasitesi5000 syf /ay İlk Çıktı Süresi Siyah/Beyaz8,5 sn Lcd EkranHayır/Yok Kağıt Kapasitesi150 Sayfa Bağlantı Kablosu (Usb Kablo)Hayır/Yok İşletim SistemiLinux, Mac OS X , Windows 7, Windows Vista, Windows Xp Bağlantı TipiUSB Sarf MalzemeHP CE285A (85A) Siyah Lazer Toner
Benimde dusundugum model buydu fakat bu modelle ilgili kafama takilan birkac sey vardi: chip, drum ve toner dolumu nasil?