Şimdi Ara

yazıcı almak isteyenlere ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazıcı tavsiyesi almak isteyenler arkadaşlarımıza önemli noktalar ve tavsiyeler verebilir ve şirket alımları için fizibilite çalışması yaparak ihtiyacına göre makina alımını saglayamak yada kopya başı kiralama yöntemleri hakkında bilgilendirme

* NERDE KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTUI SAYISI

* RENKLİ ÇIKTI ALINACAK MI

* FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER OLMASI LAZIM

* FİYAT FİZİBİLETESİ

• Merhaba,

Evde kullanılacak, fotoğraf basımı ve bazı siyah-beyaz doküman bazımı yapabileceğim bir ürün önerisine ihtiyacım var.

Forumu okumak için girdim ama mesajınızı görünce hemen atladım umarım faydalı bilgiler alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykoru

Merhaba,

Evde kullanılacak, fotoğraf basımı ve bazı siyah-beyaz doküman bazımı yapabileceğim bir ürün önerisine ihtiyacım var.

Forumu okumak için girdim ama mesajınızı görünce hemen atladım umarım faydalı bilgiler alırım.
    merhaba

Ofiste kullanıcağımız laser,renkli kaliteli baskı, fax, fotokopi,tarayıcı bulunan yazıcı önerirmisiniz. Toner durumu ekonomik olursa sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Merhaba,

fotograf basımı fıyatı yukarı ceker ve aylık ortala cekım sayısı onemlı ve hangı ıl ıcın ıstıyorsunuz buda onemlı bır etken ortalama bır fıyatınız varmı bırde
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhanSri

merhaba

Ofiste kullanıcağımız laser,renkli kaliteli baskı, fax, fotokopi,tarayıcı bulunan yazıcı önerirmisiniz. Toner durumu ekonomik olursa sevinirim. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    ofisinizde aylık ortalam cıktı sayısı onemlı kıralama yada satın alma calısmalarını buna goıre yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan.81

fotograf basımı fıyatı yukarı ceker ve aylık ortala cekım sayısı onemlı ve hangı ıl ıcın ıstıyorsunuz buda onemlı bır etken ortalama bır fıyatınız varmı bırde

Alıntıları Göster
    Benim ihtiyacım arada nota falan basmam gerekiyor bu arada akrabalar özel günlerde resim çekince kopya istiyorlar. Yani yoğun bir baskı değil tek tük fotoğraf basma ihtiyacı doğunca faydalanmak istiyorum. Diğer türlü fotoğrafcıya bunu götür 2-3 tane için ayrı fiyat al sıkıntı oluyor, toplu götürmek istiyoruz oda sıkıntı.

İzmir ikamet ediyorum, 400TL bandını geçmese güzel olur.
    Ek olarak faks gibi özellikler şart değil. Bağlantı birimi USB-network her türlü olur.

• quote:

Merhaba,

Bence HP CE913A modeli uygun size.http://tektra.com.tr/tr/lazer-yazicilar/55-hp-ce913a-colorlaserjet-cp1025-renkli-lazer.html

• quote:

merhaba

Size de benim önerim. CANON MF8080CW yazın google a inceleyin . Baya iyi bir makina, bizim ofiste bunu kullanıyor.
    Bir siteyi karıştırıyorum bu aralar link veriyim özelliklere bakın.http://tektra.com.tr/tr/lazer-yazicilar/52-canon-i-sensys-mf8080cw-renkli-lazer-fot-tar-fax-wi-fi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: netmaniac

Bence HP CE913A modeli uygun size.http://tektra.com.tr/tr/lazer-yazicilar/55-hp-ce913a-colorlaserjet-cp1025-renkli-lazer.html

Öneriniz için teşekkür ediyorum incelemeye başlıyorum.

Lazer yazıcılardan kaçıyordum aslında toner masrafı seni batırır demişlerdi. Bu konuda yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Öneriniz için teşekkür ediyorum incelemeye başlıyorum.

Lazer yazıcılardan kaçıyordum aslında toner masrafı seni batırır demişlerdi. Bu konuda yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Toner seni batırır diyenlere de ki , "daha ışınlanma icat olmadı , o yüzden mertlik bozulmadı"

Bitmeyen kartuş toner muhabbeti var "3000 adet renkli çıktı alabiliyorsun". diyorlar, görmedim, bilmiyorum . Bu konu hakkında da bir araştırma yapmak lazım. gerçi lazer kadar hızlı olmaz.

• quote:

Toner seni batırır diyenlere de ki , "daha ışınlanma icat olmadı , o yüzden mertlik bozulmadı"

Bitmeyen kartuş toner muhabbeti var "3000 adet renkli çıktı alabiliyorsun". diyorlar, görmedim, bilmiyorum . Bu konu hakkında da bir araştırma yapmak lazım. gerçi lazer kadar hızlı olmaz.

Alıntıları Göster
    KORAY BEY MERHABA

FİYAT OLARAK YUKSEK AMA İHTİYACINIZI KARSILAYACAK OLAN BIR MAKINA FIRMALARIN FIYAT FARKLARIDA LINKTE VERIYORUM FARKLI FIYAT OLMALARININ SEBEBI ISE VERDIKLERI HIZMET YADA ICINDEKI TONER DURUMLARI GIBI DURUMLAR

http://www.ucuzu.com/fotokopi-makinesi-c83/canon/i-sensys-mf8080cw-p59761979/

• quote:

KORAY BEY MERHABA

FİYAT OLARAK YUKSEK AMA İHTİYACINIZI KARSILAYACAK OLAN BIR MAKINA FIRMALARIN FIYAT FARKLARIDA LINKTE VERIYORUM FARKLI FIYAT OLMALARININ SEBEBI ISE VERDIKLERI HIZMET YADA ICINDEKI TONER DURUMLARI GIBI DURUMLAR

Önerinizi için teşekkür ediyorum ama belirttiğiniz gibi fiyat olarak gerçekten yüksek ve ev kullanıcısına fazla gibi geldi. 400-500 civarı bir yazıcı alsam aradaki farkla 1-2 toner kapatırım sanırım

• quote:

KORAY BEY MERHABA

bence benim önerdiğim daha iyi ve ekonomik :)
  • quote:

merhaba

* İL OLARAK NEREDE

* AYLIK ÇIKTI SAYISI

* RENKLİ ÇIKTI ALINACAK MI

* FOTOKOPİ YAZICI TaraYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER OLMASI LAZIM

* FİYAT FİZİBİLETESİ

BUNLARIN CEVAPLARIYLA BIRLIKTE BİR KAÇ MAKİNE ÖNERİSİNDE BULUNMAYA ÇALIŞABİLİRİZ
  • quote:

quote:

KORAY BEY MERHABA

Önerinizi için teşekkür ediyorum ama belirttiğiniz gibi fiyat olarak gerçekten yüksek ve ev kullanıcısına fazla gibi geldi. 400-500 civarı bir yazıcı alsam aradaki farkla 1-2 toner kapatırım sanırım

SAMSUNG CLP 325 RENKLİ LAZER YAZICI

bırde bunua bakmanızı onerırım fıyat olarak uygundur ama tabı tam karsılamaz ama uygun guzel bır makınadır...

• Ev kullanimi icin renksiz, bir kartuş/toner ile max verim alabilecegim, dolum yapılabilen, chip derdi olmayan tavsiye edebileceginiz bir model var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isevenn

Ev kullanimi icin renksiz, bir kartuş/toner ile max verim alabilecegim, dolum yapılabilen, chip derdi olmayan tavsiye edebileceginiz bir model var mi?

* NERde KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTI SAYISI

* RENKLİ ÇIKTI alINACAK MI

* FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER olMASI LAZIM

* FİYAT ARALIĞI
  • quote:

quote:

Ev kullanimi icin renksiz, bir kartuş/toner ile max verim alabilecegim, dolum yapılabilen, chip derdi olmayan tavsiye edebileceginiz bir model var mi?

* NERde KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTI SAYISI

* FİYAT ARALIĞI

*ev kullanimi icin(odev, ders notlari vb.)
    *aylik ortalama 200 cikti
    *siyah cikti alinacak
    *yazici olmasi yeterli
    *max 250 tl
  • quote:

quote:

quote:

* NERde KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTI SAYISI

* FİYAT ARALIĞI

*ev kullanimi icin(odev, ders notlari vb.)
    *aylik ortalama 200 cikti
    *siyah cikti alinacak
    *yazici olmasi yeterli
    *max 250 tl

HP LaserJet Pro P1102w tavsıye debılırım bence guzel bır makına fıyat olarak ta makul olarak dusunuyorum

Baskı TeknolojisiLaser
    Siyah/Beyaz Baskı Hızı18 syf /dk
    Renkli Baskı HızıHayır/Yok
    Baskı Kalitesi600 x 600 dpi
    Toner Doluluk DurumuBaşlangıç Toneri
    Bellek2 MB
    Aylık Baskı Kapasitesi5000 syf /ay
    İlk Çıktı Süresi Siyah/Beyaz8,5 sn
    Lcd EkranHayır/Yok
    Kağıt Kapasitesi150 Sayfa
    Bağlantı Kablosu (Usb Kablo)Hayır/Yok
    İşletim SistemiLinux, Mac OS X , Windows 7, Windows Vista, Windows Xp
    Bağlantı TipiUSB
    Sarf MalzemeHP CE285A (85A) Siyah Lazer Toner

• Benimde dusundugum model buydu fakat bu modelle ilgili kafama takilan birkac sey vardi: chip, drum ve toner dolumu nasil?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.