Şimdi Ara

yazıcı almak isteyenlere ÖNERİLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okan.81

Merhaba

Yazıcı tavsiyesi almak isteyenler arkadaşlarımıza önemli noktalar ve tavsiyeler verebilir ve şirket alımları için fizibilite çalışması yaparak ihtiyacına göre makina alımını saglayamak yada kopya başı kiralama yöntemleri hakkında bilgilendirme

* NERDE KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTUI SAYISI

* RENKLİ ÇIKTI ALINACAK MI

* FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER OLMASI LAZIM

* FİYAT FİZİBİLETESİ

Evde
    Kimi ay 20 kimi ay 0 kimi ay 100
    Evet sadece renkli çıktı alınacak. Siyah beyaz yazıcı var
    Fotokopi ve tarayıcı olabilir ama sart degil
    İnkjet mi laser mi yoksa baska bir yazıcı mı iyi olur?
    Fiyatlar konusunda bilgim yok ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Dolumu kolay olan veya etrafta dolumunu yaptırması kolay olan yazıcı arıyorum. Simdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 15 Aralık 2012; 21:10:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

quote:

Merhaba

Yazıcı tavsiyesi almak isteyenler arkadaşlarımıza önemli noktalar ve tavsiyeler verebilir ve şirket alımları için fizibilite çalışması yaparak ihtiyacına göre makina alımını saglayamak yada kopya başı kiralama yöntemleri hakkında bilgilendirme

* NERDE KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTUI SAYISI

* FİYAT FİZİBİLETESİ

Evde
    Kimi ay 20 kimi ay 0 kimi ay 100
    Evet sadece renkli çıktı alınacak. Siyah beyaz yazıcı var
    Fotokopi ve tarayıcı olabilir ama sart degil
    İnkjet mi laser mi yoksa baska bir yazıcı mı iyi olur?
    Fiyatlar konusunda bilgim yok ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Dolumu kolay olan veya etrafta dolumunu yaptırması kolay olan yazıcı arıyorum. Simdiden teşekkürler.

ŞUNU AL

http://www.yenicarsim.com/epson-stylus-sx435w-yazici-tarayici-fotwifi/murekkep-puskurtmeli/id/1543493/

ORJİNAL KARTUŞLARIN BİTMEYE YÜZ TUTUNCADA ŞUNU AL

http://www.cescesor.com/Kartus-Dolum-Seti,LA_152-2.html/Epson-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti,LA_177-2.html/Epson-T1291-T1294-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-4089.html

kartuşları doldurur doldurur kullanırsın. bittikçe sadece mürekkep alman icap eder mürekkep fiyatlarıda aşağıda

http://www.cescesor.com/epson-claria-uyumlu-kartus-dolum-murekkebi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: meadow2008

merhaba ben perşembe günü hp deskjet 2515 yazıcı aldım eve geldim kurdum fakat arızalı çıktı müşteri hizmetlerini de aradım o da sorun olduğunu söyledi .evde kullanıcam aylık 1000 sayfa,fotokopi,tarayıcı ve yazıcı özelliği olsun istiyorum ayrıca mürekkep doldurmalı istemiyorum beni çok korkuttu çipli falan olması gerekmiyormuş bana 250 tl ye kadar hp marka hangi yazıcıyı önerirsiniz....pazartesiye kadar yorumlarınızı bekliyorum çok acil çünkü arızalyı geri verip başka alıcam

arkadaşlar mesajıma cevaplarınızı bekliyorum yarın değişticem lütfen yardımcı olun :(
  • bir kişi olsun yanıt verin Allah aşkına...
  • quote:

quote:

merhaba ben perşembe günü hp deskjet 2515 yazıcı aldım eve geldim kurdum fakat arızalı çıktı müşteri hizmetlerini de aradım o da sorun olduğunu söyledi .evde kullanıcam aylık 1000 sayfa,fotokopi,tarayıcı ve yazıcı özelliği olsun istiyorum ayrıca mürekkep doldurmalı istemiyorum beni çok korkuttu çipli falan olması gerekmiyormuş bana 250 tl ye kadar hp marka hangi yazıcıyı önerirsiniz....pazartesiye kadar yorumlarınızı bekliyorum çok acil çünkü arızalyı geri verip başka alıcam

arkadaşlar mesajıma cevaplarınızı bekliyorum yarın değişticem lütfen yardımcı olun :(

arkadaşım fot. tarayıcılı istiyorsan renkli laser yazıcılar biraz pahalı gelebilir ama renkli şart değilse hp 1132 en uygun fiyatlı vede toneri dolabilen modeldir.canon 3010modelide tercih edebilirsin iksinin fiyatıda 250t.l.civarındadır faxdas istersen hp 1212yi öneririm . eğer renkli şart ise onuda yaz ona göre yardımcı olayım

www.endlesskartus.com
    ender

• quote:

bir kişi olsun yanıt verin Allah aşkına...

HP Laserjet Pro M1212NF Faks + Fotokopi + Tarayıcı + Laser Yazıcı CE841A alabılırsın

fakat suna dıkkat etmek lazım aylık 1000 adet almak demek 250 tl ye alınıcak yazıcılarla olcak bır ıs degıl bastan soylemek lazım 250 tl ye alırsın maknayı fakat sonra makına ıcın gereklı dıger urunlerı alırken bı bakmısın aldıgın makınadan daha fazla para vermısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: endlessend

quote:

quote:

arkadaşım fot. tarayıcılı istiyorsan renkli laser yazıcılar biraz pahalı gelebilir ama renkli şart değilse hp 1132 en uygun fiyatlı vede toneri dolabilen modeldir.canon 3010modelide tercih edebilirsin iksinin fiyatıda 250t.l.civarındadır faxdas istersen hp 1212yi öneririm . eğer renkli şart ise onuda yaz ona göre yardımcı olayım

www.endlesskartus.com
    ender

üstte önerdiğim modeller ve arkadaşın yazdığı faxlı hp 1212 modelleriyle çok rahat aylık1000 sayfa çıktı alabilirsin 1-2senedir bu yazıcılardan kullanan en az 10tane şirket müşterimiz var var . aylık ort. 1500eyakın çıktı alıyor ve memnunlar. tonerleride dolumu ekonomik muadilleride uygundur. 1132 modeli250t.l. civarındadır. ve bu model için 1000sayfa sıkıntı vermez arkadaşa bu konuda katılmıyorum

www.endlesskartus.com

ender

• quote:

quote:

quote:

quote:

www.endlesskartus.com
    ender

üstte önerdiğim modeller ve arkadaşın yazdığı faxlı hp 1212 modelleriyle çok rahat aylık1000 sayfa çıktı alabilirsin 1-2senedir bu yazıcılardan kullanan en az 10tane şirket müşterimiz var var . aylık ort. 1500eyakın çıktı alıyor ve memnunlar. tonerleride dolumu ekonomik muadilleride uygundur. 1132 modeli250t.l. civarındadır. ve bu model için 1000sayfa sıkıntı vermez arkadaşa bu konuda katılmıyorum

www.endlesskartus.com

ender

teşekkür ederim peki en ucuz nerden alabilirim?

• quote:

Aylık 1000 sayfa baskı alacakken hangi akla hizmet bir kartuşuyla 200 sayfayı zor gören bir inkjet yazıcı alıyorsunuz anlamıyorum ki.. 250tlye kadar sadece yazıcı alabilirsiniz oda siyah beyaz olacaktır. Eğer ki fiyati 300-400 tlye cıkartırsanız HP 1212nf HP1132 modellerine bakabilirsiniz. Bunlara muadil olarakta Xerox 3045B ve 3045NI modellerini inceleyebilirsiniz. Bu 2 cihazda çok kaliteli cihazlardır. Extra olarakta wireless özelliğide mevcut :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

www.endlesskartus.com
    ender

www.endlesskartus.com

ender

teşekkür ederim peki en ucuz nerden alabilirim?

valla modelini gogle yazarsan akakçe-ucuzu gibi aracı sitelerden en ucuz nerde bulabileceğine bakarsın bildiğim kadarıyla istanbul bilişim ve sanal reyonumun fiyatları iyi . hiç bunlardan alışveriş yapmadım bi araştırın . ben daha evvel webdenaldan bir kaç yazıcı almıştım vatan bilgisayarda bazen ucuz

• internetten alınan ürünlerde kalite nasıl iyi olur mu bir de hp deskjet 2515 en ucuz kartuş nereden bulunur dolum yapılabiklir mi yapılırsa kaliteyi bozar mı çok teşekkürler ,mağaza geri alıcaktı ama kartuşların ücretini de istedi 75 lira civarı tutuyor 3 kartuş o da tuzlu geldi ama mutlaka laserli yazıcı düşünüyorum...
  • NERDE KULLANILACAĞI: evde kullanılacak

* AYLIK ÇIKTI SAYISI: 300 sayfa

* RENKLİ ÇIKTI ALINACAK MI?: bu 300 sayfanın içinde renkli şekillerde var fakat fotograf baskısı da yapmak istiyorum tabi bi fotoğrafçı kalitesinde olmasına gerek yok

* FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER olMASI LAZIM?: yazıcı-tarayıcı

* FİYAT FİZİBİLETESİ 400 tl ye kdr çıkabilirim ancak

Eşimle özellikle epson marka düşünüyoruz. Bu şartlara istinaden Epson L100 modeli bize uygun mudur?
    (Eşimle özellikle biyerlere gidip doldurttuğumuz karuşlardan sıkıldık. Kartuşları biz kendimiz evde doldurmak istiyoruz yada bitmeyen kartuş sistemi her neyse ondan düşünüyoruz)

Yardımcı olabilirseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbicil

NERDE KULLANILACAĞI: evde kullanılacak

* AYLIK ÇIKTI SAYISI: 300 sayfa

* RENKLİ ÇIKTI ALINACAK MI?: bu 300 sayfanın içinde renkli şekillerde var fakat fotograf baskısı da yapmak istiyorum tabi bi fotoğrafçı kalitesinde olmasına gerek yok

* FOTOKOPİ YAZICI TARAYICI FAKS GIBI HANGI OZELLIKLER olMASI LAZIM?: yazıcı-tarayıcı

* FİYAT FİZİBİLETESİ 400 tl ye kdr çıkabilirim ancak

Eşimle özellikle epson marka düşünüyoruz. Bu şartlara istinaden Epson L100 modeli bize uygun mudur?
    (Eşimle özellikle biyerlere gidip doldurttuğumuz karuşlardan sıkıldık. Kartuşları biz kendimiz evde doldurmak istiyoruz yada bitmeyen kartuş sistemi her neyse ondan düşünüyoruz)

Yardımcı olabilirseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler....

epson L100 tanklı olmasının dışında hiçbir çekici yanı yok bildiğiniz sx130'un tanklısı sx130'un 45 liradan satıldığını bilirim bence siz sx435 alın hem daha özellikli bir makine hemde daha uygun fiyatlı

http://www.yenicarsim.com/epson-stylus-sx435w-yazici-tarayici-fotwifi/murekkep-puskurtmeli/id/1543493/

kolay dolan kartuşlarla kullandığınız takdirde baskı maliyetinizde çok çok düşecektir.

http://www.cescesor.com/Kolay-Dolum-Kartusu,LA_154-2.html/Epson-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu,LA_182-2.html/Epson-T1291-T1294-Uyumlu-CESCESOR-Otoreset-Cipli-Kolay-Dolum-Kartusu-Dolan-Kartus-Seti-Dolabilen-Kartuslari,PR-423.html

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/EPSON-1291-1294-UYUMLU-BUTONLU-Kolay-Dolan-Kartuslar-DOLU-OTO-RESET-CIPSETLI-Durabrite-MUREKKEPLI,PR-991.html

http://www.goprint.com.tr/urun/epson-t1291-t1294-kolay-dolum-kartusu-dolan-kartus-seti-dolabilen-kartuslari.aspx

• quote:

Merhaba

* NERDE KULLANILACAĞI

* AYLIK ÇIKTUI SAYISI

* FİYAT FİZİBİLETESİ

yer kocaeli gebze
    aylık en az 1000 sayfa çıktı renkli %95 dolu sayfa
    renkli
    fotokopi tarayıcı olacak
    fiyat 1000-3000 tl arası
    Toner yada kartuş maliyeti ucuz bir yazıcı önerebilir misiniz?

hp olabilir.
    İyi Günler.

• Arkadaşlar ben Hp nin 4615 modeli,Epsonun 2540 modeli ve vatan bilgisayardan internetten baktığım kadarı ile fiyatı oldukça makul olan lexmark pro209 modeli için bilgi almak istedim.aslında epsonun bu modeli oldukça tasarım ve işlevleri bakımından hoşuma gitti.sadece ev içinde kullanıcağım.ve çıktı olarak ayda 300veya 400 çıktı alıyorum.size sormak istediğim epson' un 2530 modeli ile 2540 arasındaki fark nedir.epson marka daha önce hiç kullanmadım marka olarak tavsiye edermisiniz kullanım açısından sağlamlık ve beni yolda bırakırmı.zaten bu modelleri daha sonra ocp kartuşları inceledim ve bitmeyen kartuş sistemi ile devam etmek istiyorum.ve lexmark taki pro209 modelinde bu modelin kartuşlarına bitmeyen kartuş sistemi uygulanıyormu.lexmark sizce nasıl bir makina tavsiye edermisiniz.sizlerden bu konu hakkında bilgi vermenizi ve ve bu yazdığım 4 model harici konun dışına çıkılmamasını rica ediyorum.canonu zaten eledim.yazıcıları bana biraz kaba geldi.görüşlerinizi ve fikirlerinizi sizlerden yardımcı olucak kadar bekliyorum.saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.