Şimdi Ara

Yazıcı almayı düşünüyorum (Bütçe 2-2.5k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hem iş için hem de kardeşim için uzun ömürlü yazıcı arayışına girdik ama f / p yazıcı bulamıyoruz.
    Lexmark MC2425adw adlı yazıcıyı almayı düşünüyoruz, Lexmark nasıldır? daha önce MC2425adw modelini kullanan oldu mu? Memnun mu bu modelden ve markadan? Bütçemiz 2-2.5K. 3K'da olabilir.. Önerebileceğiniz f/p yazıcılar var mı? Teşekkürler

Not: Lütfen mürekkepli yazıcılar önermeyin. püskürtmeye karşıyım

• @murat3807 hocam müsait zamanda bana yardımcı olur musunuz? yazıcılar hakkında baya bilgili olduğunuz duydum
  • HA-DH kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah o kadar değil. Ayrıca benim size öncelikli tavsiyem Epson WF-C5790DWF olacaktı ama mürekkepli yazıcı önermeyin demişsiniz.
    Yazıcının hangi fonksiyonlarını daha çok kullanacağınızı, sakıncası yoksa ne türden işler için kullanacağınızı, kullanma periyodunuzu ve ortalama olarak ne kadar sürede kaç baskı alacağınızı yazarsanız belki daha doğru tavsiyeleri ben ve diğer arkadaşlar verebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 8 Haziran 2020; 22:46:16 >
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim, evet mürekkepli yazıcıları sevemiyorum, çok çektirdiler..

işim gereği lazer renkli fotokopi/faks/baskı(dubleks)/tarama lazım. Kardeşim de fotoğraf baskı istiyor. Hızı çok düşük olmadığı sürece sorun olmaz.

peki lexmark markası nasıl, deneyiminiz oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 8 Haziran 2020; 23:8:1 >
    Hocam max 1.2K bütçe için ne önerirsiniz? Renkli çıktı da alacağım. Aylık ortalama 200-250 sayfa çıktı alırım ancak ilk bir ay 1000i bulabilir muhtemelen.Epsonun baskı kafaları çok pahalı diye duydum ama kolay kolay bozulmuyormuş sanırım, epson ile hp arasında gidip geliyorum. Model olarak maksimum tasarrufu hangisinden sağlayabilirim? Epsonun aynı ayarda birkaç tanklı yazıcısı var biri 900ken biri 1100 tl mesela karşılaştırmayı tam yapamadım yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HA-DH

geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim, evet mürekkepli yazıcıları sevemiyorum, çok çektirdiler..

işim gereği lazer renkli fotokopi/faks/baskı(dubleks)/tarama lazım. Kardeşim de fotoğraf baskı istiyor. Hızı çok düşük olmadığı sürece sorun olmaz.

peki lexmark markası nasıl, deneyiminiz oldu mu?
    Renkli lazerler konusunda yeterince terübem yok, bildiğim kadarıyla muadil toner de kullansanız sarf maliyeti hayli yüksek oluyor.
    Siyah beyazlardan da Kyocera modelleri sağlam makinelerdir. Yine siyah beyaz olarak ekonomik modeller arasında Brother ve Canon markalarına bakabilirsiniz. Çünkü onlarda çip sorunu yaşamadan tonerinizi kendiniz doldurabilirsiniz ya da muadil toner kullanabilirsiniz.

Ben 6 yıldır mürekkepli yazıcıları kullanıyorum ve lazer yazıcılara geri dönmeyi düşünmüyorum. Lazer yazıcıları sadece ayda yılda bir çıktı alanlara tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: steepstone

Hocam max 1.2K bütçe için ne önerirsiniz? Renkli çıktı da alacağım. Aylık ortalama 200-250 sayfa çıktı alırım ancak ilk bir ay 1000i bulabilir muhtemelen.Epsonun baskı kafaları çok pahalı diye duydum ama kolay kolay bozulmuyormuş sanırım, epson ile hp arasında gidip geliyorum. Model olarak maksimum tasarrufu hangisinden sağlayabilirim? Epsonun aynı ayarda birkaç tanklı yazıcısı var biri 900ken biri 1100 tl mesela karşılaştırmayı tam yapamadım yardımcı olur musunuz?
    Maalesef son zamanlarda yazıcı fiyatları çok yükseldi ve son günlerde Epson da fiyatlarını yükselten firmalar arasına girdi. Bir yıl öncesine göre hemen hemen tüm markalarda %50 den fazla fiyat artışı var.
    https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416-228#143927551

Bu konunun son sayfasında güncel Epson modellerini ve temel özelliklerini yazdım, oradan model kıyaslaması yapabilirsiniz. Tavsiye ve önerilerimi de o bölüme yazdım.

Bir zamanlar lazaer yazıcının tonerinin bile kendim doldururken neden mürekkepli yazıcılara geçtiğimi de aynı konunun ilk sayfasında anlattım.

Benim bundan sonra kullanacağım tek yazıcı Epson WF-C5790DWF'dir. (Daha iyisi çıkana kadar) Bütçesi müsait olup da bu özelliklerde bir yazıcı rayanlara tereddütsüz tavsiye ederim. Detaylı bilgi bu konuda:

https://forum.donanimhaber.com/epson-workforce-pro-serisi-yazicilar-1000-sayfa-renkli-cikti-icin-murekkep-maliyeti-sadece-3-tl--140391906

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet hocam fiyat artışı çok kötü oldu. Teşekkür ederim, konunun ilk sayfasına gidemedim nedense. İkinci sayfadan sonra tekrar son sayfaya atıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.