Bildirim
yazıcı bos kagıt çıkarıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upp güncel , bilgisi olan yok mu -
sürücüyü tekrar kurup deneyin. öncekini tamamen sistemden silip. garantisi varsa da gönderin bence fakat 1-2 hafta da ancak geliyor servisten. yoğunluğa göre. -
Benimde benzer bir sorunum var. HP printerımda bir çok kez cescesordan aldığım kartuşları doldurdum ancak son doldurduğumda siyah çıktı alamıyorum, sanırım bir tıkanma var. Siyah çıktılar tamamen boş çıkıyor. Yarın cescesora gidip yardım almaya çalışcam, önerisi olan varmı? -
benim diğer yazıcı da boş kağıt değil de sadece ilk sayfayı normal yazıyor altından 23 tane de boş kağıtla çıkıyor. servise yolladım orjinal toner kullan dediler fakat orjinaldi toner zaten -
pc nin chipset driverlarını güncellerseniz eger ki calısabilir... -
kartuşlarınız kurumuşsa ve dolayısıyla tıkanmışsa dolum yapılsa bile yazmayacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X