Şimdi Ara

Yazıcı Çıktısı Yatay Boşluklar Çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon E404 model bir yazıcı aldım.3 ay oldu alalı ilk kurulumda problemsiz çıktı çıkarmıştı. 1 Ay yada daha az bir süre hiç kullanılmadı kapalı kaldı.
    Tam lazım olduğu zamanlarda problem çıkardı.Sorununu tam nasıl çözeceğimi anlayamadım.Bitmeyen kartuşlu aldığım için kendi servisine götüremiyorum.
    1 Kez bile işimi görmedi ona çok üzülüyorum kırtasiyeye gidip çıktı alıyorum.Anlayan yada aynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar bana yardımcı olursanız gerçekten çok
    makbule geçecek :)
    3 santimden fazla boşluklarla çıkarıyor.Birde hava aşırı sıcaktı benim odam hamam gibiydi acaba oda problem çıkarmış olabilir mi?

Alta örnek çıktısını atıyorum.
     Yazıcı Çıktısı Yatay Boşluklar Çıkarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pink21 -- 19 Ekim 2015; 22:51:13 >

• pink21 P kullanıcısına yanıt
    bakım kısmından derin temizleme yapın bir kaç kere
  • Bugün 4 kez derin temizleme yaptım.
    Sanırım emin değilim ama mürekkep kartuşların da problem olabilir.Kurumuş mürekkep kalsa böyle bir yazım hatası yapar mı ?
    Bitmeyen kartuş sistemli olduğu için büyük ihtimal problem çıkardı. Hizalama yapamıyor ve kağıdın ortasından yazmaya başlıyor ve resimdeki gibi arası boşluklu çıkarıyor.
    Kartuşların ucu tıkalıysa çaydanlıkta su buharıyla açmaya çalışacağım umarım bu işe yarar.Birde mürekkep bitti diyor.tanklardan kendim biraz ilave etmeye çalıştım mürekkebi de kendisi boşa döküldü hep
    birde sürekli temizleme yaptım bir umut anca boşa gitti.
  • Merhaba, bende de aynı sorun var. Yazıcım Hp Officejet Pro 8500A. Siz çözüm bulabildiniz mi? Eğer buldunuzsa buraya da yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler... Yazıcı Çıktısı Yatay Boşluklar Çıkarıyor Yazıcı Çıktısı Yatay Boşluklar Çıkarıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcı Baskı önizleme sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.