Arkadaşlar ev kullanımı için bir yazıcı almayı düşünüyorum. Forumdaki konularda istediğim bilgiyi net olarak bulamadım. Yazıcılarda da bir sürü farklı şeyler var. Kartuş dolumu, toner dolumu ve daha başak şeyler.
Ben yazıcıyı fazla kullanmayacağım yani ayda 10 sayfada basabilirim 100 sayfada basabilirim ama bu sayının üstüne çok nadir olarak çıkarım. Yazıcıda tarayıcı ve fotokopi özelliği olmasıda beni daha mutlu eder. Yine renkli çıktıda almak isterim . Ama bu özelliği belki 2 ay - 3 ay kullanmadığım olabilir.
Yani demek istediğim şu: yazıcı boş durduğu zaman kurumasın başıma bela açmasın. Canım istediğinde kullanayım , canım istemediğinde yatsın sorun çıkarmasın :)
Bana hitap eden yazıcı türü hangisidir? Lazer yazıcımıdır ? Ayrıca maliyetininde çok düşük olmasını istiyorum. Maksimum 200 tl falan vermek istiyorum doğrusu bir yazıcı almak için.
Bende siyah beyaz laser yazıcı var çok memnunum.Durduğu yerde donma ihtimali yok zaten içinde mürekkep toz halinde bulunuyor.Tek sıkıntısı renkli olmaması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
O zaman benim araştırmam gereken yazıcı tipi lazer.
Tek renk olsun istemiyorum ileride renkli yazmam gerektiğinde pişmanlık yaşamak istemiyorum. Bir kere alayım içinde tüm özellikleri olsun ama onları kullanmasamda sorunsuz dursun makina istediğim olay bu.
aradığınız özellikteki yazıcıları aşağıdaki linkten bulabilirsiniz