Şimdi Ara

yazıcı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba foruma danışmak istedim bu konularda bilgilisiniz.şimdi ben samsung 2165w diye bi yazıcı aldım bikaç sorum var uygunsanız cevaplayabilirmisiniz?
    1-- sanırım reset işi diye bişey varmış reset naıl olur
    2--şuan toner %90 ama kısa sürede biter çok çıkartıyorum. aynı içindekini nasıl doldurabilirim
    3-- elimde minolta diye bi toner var buyuk 1,5 litre su şisesi kadar 2 tane acaba onların içindeki tozu doldurmak için kullansak sorun olur mu
    4--en önemlisi yazıcı kağıdı çıkarırken kağıdın son alt kısmı çıkarken dalgalı çıkıyor buruşuk zikzak yatay s gibi
    yardımcı olursanız minnettar olurum çok teşekkürler arkadaşlar iyi günler...

• Merhaba yazıcı teknik.bilgiye sahibim.
    Dolum.toner.yazıciniza tamamen zarar verdiği gibi sağlık açısından da.öyle.samsung yazicilarinda dolum.toner.sensörlere.zarar verdiğinden.dolayı bence orjinal toner alman daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaLpresT

Merhaba yazıcı teknik.bilgiye sahibim.
    Dolum.toner.yazıciniza tamamen zarar verdiği gibi sağlık açısından da.öyle.samsung yazicilarinda dolum.toner.sensörlere.zarar verdiğinden.dolayı bence orjinal toner alman daha mantıklı

hocam diğer sorularada bi bakarmısınız özellikle sonuncusu
  • Sonuncusu için farklı kağıt kullan o.şekilde dene düzelmezse servise getirmen gerekecek sensörler hasar görmüş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet doldurma çok sağlıklı değil zamanla bozuyor.Kağıt buruşuk çıkıyorsa bir şey sıkışmış olabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Noreg

evet doldurma çok sağlıklı değil zamanla bozuyor.Kağıt buruşuk çıkıyorsa bir şey sıkışmış olabi

hocam zamanla bozuluyor derken yazıcı mı toner mi bide kağıt sıkışması yok 2 gün önce aldım yazıcıyı internete baktım bikaç kişide var kağıdın sadece alt kısmı s dalagası gibi çıkıyor yalnız kapağı açıp çıkartınca dümdüz çıkıyor
  • toner bozulur bozulunca da yazıcıya da zarar verebilir bende oldu bence en fazla 2-3 kere doldur dolduracaksan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcı Baskı önizleme sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki elimde 2 şise minolta yazan toner var
     yazıcı sorunu
    şunlardan bunların içindeki tozu kullansam sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Hakan -- 14 Eylül 2014; 17:15:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.