Şimdi Ara

yazıcı tamiri- hp 1100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp 1100 yazıcım var, çıktılarda sayfanın bazı bölümleri daha çok olmakla beraber silik yazıyor. Önce tonerinden şüphelendim ama toneri aynı tip başka bir yazıcıya takınca oldukça iyi yazıyor. problemi ne olabilir, ankara da bildiğiniz tamir ettirebileceğim bir yer var mı ?

• makinanızı güzelce temizlediyseniz, fuser film değişimi gerektiyor olabilir yinede iyi bir serviste kontrol ettirmelisiniz. bana sorarsanız yeni bir lazer yazıcı alsanız daha iyi, şahsen ben üstten kağıt beslemeli modelleri sevmiyorum kağıt almada sıkıntı yaratıyor sürekli.
  • evet kağıt almasında da problem vardı zaten, uzun zamardır da kullanıyorduk.galiba en iyisi yenisini almak. teşekkürler cevabın için
  • Yakın zamanda bende de aynı problem oldu, problem genellikle yazıcıdan kaynaklanmıyor.

Aldığınız toner dolum ise bunların 2-3 dolumun ardından dram denilen içindeki yeşil rulonun değişmesi gerekiyor ancak dolumcular bunu tabi ki maliyet açısından değiştirmiyorlar, kağıdı düzgün şekilde almama buruşturma silik yazma gibi durumların çoğu bunun değiştirilmemesinden kaynaklanıyor. Bizim de Laserjet 1000 priter'ımız kağıdı alırken bir tarafı çekip diğer tarafı çekmiyor daha sonra da kağıdı buruşturup atıyordu, bir printercı tanıdığımıza götürdük kendi tonerini takınca kağıdı ne buruşturdu ne de silik yazdı mükemmel çıktılar aldı.

Sonuçta bu dolumcu takımına kesinlikle güvenmemek lazım, zaten bedava da satmıyorlar kullandıkları toner de ucuz kalite, orjinali pahalı ise hiç olmadı muhadil alıp kullanmakta fayda var, paraya göre çıktı misali.
  • yazıcınızın POLİGON ünitesinde kirlenme
  • Başlık eski fakat konu her daim güncel olduğu için gerekli tüm bilgiler linkte mevcut.

http://www.ekabilisim.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=41&phpMyAdmin=4VPl2CzVTc49y3tkMAb7JlQjX3b
  • 20 Yıllık Yazıcı tecrübeleriyle yazıcılarınız için en iyi bakım
     yazıcı tamiri- hp 1100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerousmen72 -- 24 Eylül 2014; 13:01:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Laptop Yedek Parça 4150S
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hop
  • yazıcı tamiri, laptop tamiri gibi şeyler için isimdustu.com u kullanabilirsin. Hatta direkt https://isimdustu.com/yazici-fotokopi-makinasi-tamiri/ girip sana yakın tamircilerden fiyat alabilirsin. En azından ben böyle çözdüm sorunumu inşallah sende çözersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.