Bildirim
yazıcı tamiri- hp 1100
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
makinanızı güzelce temizlediyseniz, fuser film değişimi gerektiyor olabilir yinede iyi bir serviste kontrol ettirmelisiniz. bana sorarsanız yeni bir lazer yazıcı alsanız daha iyi, şahsen ben üstten kağıt beslemeli modelleri sevmiyorum kağıt almada sıkıntı yaratıyor sürekli. -
evet kağıt almasında da problem vardı zaten, uzun zamardır da kullanıyorduk.galiba en iyisi yenisini almak. teşekkürler cevabın için -
Yakın zamanda bende de aynı problem oldu, problem genellikle yazıcıdan kaynaklanmıyor.
Aldığınız toner dolum ise bunların 2-3 dolumun ardından dram denilen içindeki yeşil rulonun değişmesi gerekiyor ancak dolumcular bunu tabi ki maliyet açısından değiştirmiyorlar, kağıdı düzgün şekilde almama buruşturma silik yazma gibi durumların çoğu bunun değiştirilmemesinden kaynaklanıyor. Bizim de Laserjet 1000 priter'ımız kağıdı alırken bir tarafı çekip diğer tarafı çekmiyor daha sonra da kağıdı buruşturup atıyordu, bir printercı tanıdığımıza götürdük kendi tonerini takınca kağıdı ne buruşturdu ne de silik yazdı mükemmel çıktılar aldı.
Sonuçta bu dolumcu takımına kesinlikle güvenmemek lazım, zaten bedava da satmıyorlar kullandıkları toner de ucuz kalite, orjinali pahalı ise hiç olmadı muhadil alıp kullanmakta fayda var, paraya göre çıktı misali. -
yazıcınızın POLİGON ünitesinde kirlenme -
Başlık eski fakat konu her daim güncel olduğu için gerekli tüm bilgiler linkte mevcut.
http://www.ekabilisim.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=41&phpMyAdmin=4VPl2CzVTc49y3tkMAb7JlQjX3b -
20 Yıllık Yazıcı tecrübeleriyle yazıcılarınız için en iyi bakım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerousmen72 -- 24 Eylül 2014; 13:01:05 > -
hop -
yazıcı tamiri, laptop tamiri gibi şeyler için isimdustu.com u kullanabilirsin. Hatta direkt https://isimdustu.com/yazici-fotokopi-makinasi-tamiri/ girip sana yakın tamircilerden fiyat alabilirsin. En azından ben böyle çözdüm sorunumu inşallah sende çözersin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X