Şimdi Ara

yazici tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 250 lira butcem var bana bolca sayfa yazdirabilecegim yaklasik 5000 sayfa en az mumkunse kartussuz doldurma maliyeti az bir yazici onerebilirmisiniz tarayici olmasi sart degil en onemli unsur tankli vs olmali kisacasi piyasasindan cok uzak kaldim takip edemedim.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piyasada 250TL ye alınacak tanklı yazıcı yok. Belki ikinci elde bulabilirsiniz o da şans işi. Ben olsam ikinci ele bulaşmam.

Açtığım şu konunun özellikle ilk sayfasını okumanızı önerebilirim.

https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Piyasada 250TL ye alınacak tanklı yazıcı yok. Belki ikinci elde bulabilirsiniz o da şans işi. Ben olsam ikinci ele bulaşmam.

Açtığım şu konunun özellikle ilk sayfasını okumanızı önerebilirim.

https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416

Faydali basliginiz icin cok tesekkur ederim. Okudum az bucuk fikir edindim. Benim istegim cok sayfa ve az maliyet tankli olmasini isterim bu sebeple ancak sunu dusunuyorum.

3 4 hafta hic kullanmazsam nozzle donuyor mu? Cope atiyor muyuz makineyi ?

Onerdiniz en uygun model nedir wifi onemli degil yeterki kalitesi iyi olsun? Epson 105 w bahsetmissiniz birde

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Önereceğim en düşük model Epson M105W'dir.https://www.teknosa.com/urunler/125090895/epson-wf-m105-tankli-mono-yazici-wifi
    Teknosa bir süredir hafta sonları %10 indirim yapıyor. (internetten sipariş verilip mağazadan alınırsa 360TL oluyor.)
    Bütün mürekkepli yazıcılar düzenli kullanım ister, uzun ara vermeye gelmez, tıkanır. Ben bazen iki hafta kadar ara veriyorum, yazıcı yazılımından kafa temizleme yaptırıyorum sorun olmuyor. En az haftada birkaç çıktı almak iyi olur. Süre uzadıkça risk artar. Yazdıklarımı okuduysanız, muadil mürekkeple 1000 sayfa çıktının mürekkep maliyeti 1 TL civarında. O yüzden çıktı almanın kağıt dışında pek bir maliyeti de yok. Yazıcıyı alın haftada birkaç çıktı alın, birkaç kağıdı bu iş için ayırın defalarca aynı kağıda yazdırın, eğer kağıt masrafı da yapmak istemiyorsanız. Siyah beyaz düşünüyorsanız bu model iyidir ve hızlıdır, hızda lazeri aratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 15 Ağustos 2017; 0:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Önereceğim en düşük model Epson M105W'dir.https://www.teknosa.com/urunler/125090895/epson-wf-m105-tankli-mono-yazici-wifi
    Teknosa bir süredir hafta sonları %10 indirim yapıyor. (internetten sipariş verilip mağazadan alınırsa 360TL oluyor.)
    Bütün mürekkepli yazıcılar düzenli kullanım ister, uzun ara vermeye gelmez, tıkanır. Ben bazen iki hafta kadar ara veriyorum, yazıcı yazılımından kafa temizleme yaptırıyorum sorun olmuyor. En az haftada birkaç çıktı almak iyi olur. Süre uzadıkça risk artar. Yazdıklarımı okuduysanız, muadil mürekkeple 1000 sayfa çıktının mürekkep maliyeti 1 TL civarında. O yüzden çıktı almanın kağıt dışında pek bir maliyeti de yok. Yazıcıyı alın haftada birkaç çıktı alın, birkaç kağıdı bu iş için ayırın defalarca aynı kağıda yazdırın, eğer kağıt masrafı da yapmak istemiyorsanız. Siyah beyaz düşünüyorsanız bu model iyidir ve hızlıdır, hızda lazeri aratmaz.

Yardinlariniz icin cok tesekkurler bircok murekkepli yazici mezarligi var evimde tarayici ozelligi zaten var onlarin istediklerimi ondan kaydeder bundan gerekirse cikartirim ancak cogu zaman zaten internet ciktisi isimi goruyor.

Bu urunu listeme ekledim en kisa zamanda almayi dusunuyorum tesekkurler

• arkadaşlar benimde yazıcı / tarayıcı özellikli bir cihaza ihtiyacım var türktelekom bayisiyim yeni açılış yapacağım uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz birde lazer yazıcılar daha iyi diyorlar hangisine yönelmeliyim fiyat max 400 500 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaplaner

arkadaşlar benimde yazıcı / tarayıcı özellikli bir cihaza ihtiyacım var türktelekom bayisiyim yeni açılış yapacağım uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz birde lazer yazıcılar daha iyi diyorlar hangisine yönelmeliyim fiyat max 400 500 arası

vodafone bayisinde çook uzun süredir hp m 1132 kullanılıyor tabiri caizse taş gibi makina kesinlikle varsa ondan yada yeni modelini al kafan rahat olsun daha önce turkcellde çalısdım hene aynı hp marka yakın model bir ürün vardı muadil kartuşlarla sorunsuz evladiyelik ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    7 ay önce açıldı
    laptop tavsiye
    5 ay önce açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.