Arkadaşlar bu forumdaki bir çok sayfayı okudum, şimdi neden yeni konu açtın diye kızmayın. Tavsiye edilen dolumu, resetlemesi kolay yazıcılar ( genelde samsung ve xerox) şu an piyasada bulunmuyor, yerine çıkan modellerle ilgili de okuduğum sayfalarda net cevaplar bulamadım. En sonunda 3 yazıcı arasında kararsız kaldım. Bütçe olarak 300-400 arası bir miktar ayırabilirim.
1. Samsung ML-2580N (314 TL) Anladığım kadarıyla toneri eski model yazıcıların dolumu kolay olanlarıyla aynı fakat chip olayını bilmiyorum. 2. Samsung ML-2550 (333 TL - %37 indirimli fiyatı, 5000 basımlık tonerle birlikte) Toner dolumu ve chip olayı konusunda bilgim yok. bir de netwrok yok bunda. 3. Xerox 3125N (350 TL civarı) toneri kolay dolum sanırım ama chip olayı belirsiz.,,
Amacım dolumu kolay, chip resetleme sorunu olmayan, almışken de biraz iyi birşey almak. Bu üçünden hangisini seçmeliyim? 300-400 TL arası bunların dışında tavsiyeleriniz varsa onları da bekliyorum. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme