Şimdi Ara

Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde kullanmak için yazıcıya ihtiyacım var. Yazıcı tarayıcı fotokopi olsun isterim. Aylık max. 100 sayfa falan çıktı alırım. Lazer düşünüyorum aslında ama biraz pahalı mı olur diye tedirginim. Sonuçta binlerce çıktı almıcam ama almışken lazer al diyenler de var. Kartuş ya da toner dolumu sorunlu olmayan marka model önerilerinizi bekliyorum.

• UgLeR kullanıcısına yanıt
    BROTHER DCP7055 LAZER YAZ/TAR/FOT A4
    Yazma metodu : Lazer baskı teknolojisi
    Yazma hızı : Tek renkli 20 ppm kadar
    Yazma çözünürlüğü : 2400 x 600 dpi
    İşlemci : 200MHz
    Bellek : 16 MB
    Tarama metodu : E-posta, resim, OCR, dosya
    Tarama hızı : -
    Tarama çözünürlüğü : 600 x 2.400 dpi
    Kopyalama hızı : Dakikada 20 sayfa kopyalama
    Kopyalama çözünürlüğü : 600 x 600 dpi
    Kopyalama adedi : -
    Faks belleği : -
    Gönderim hızı : -
    Kağıt boyutu : A4, mektup, B5 (ISO / JIS), A5, A5 (uzun kenar), B6 (ISO), A6, yönetici Türü Düz kağıt, ince kağıt, geri dönüşümlü kağıt
    Kağıt girişi : En fazla 250 yaprak
    Kağıt çıkışı : -
    Çift taraflı baskı : -
    Aylık baskı kapasitesi : -
    Arabirim : USB
    İşletim sistemi : Windows 7® , Windows Vista® , Windows XP Home Edition, Windows XP Professional , Windows® 2000 Professional, Windows Server® 2003 , Windows Server® 2008
    Sarf malzemesi : TN-2010 (700 sayfa başlangıç), DR-2200
    Boyutlar : 527 x 510 x 440 mm / 12.9 Kg

Açıklama : Güç Gereksinimi : 445 Watt güç tüketimi

BU YAZICIYI SİZE ÖNEREBİLİRİM.BU SAYIDA ÇIKTILARLA YILLARCA KULLABİLİRSİNİZ.FİYAT OLARAKTA 140 USD+KDV CİVARLARINDA....

• UgLeR kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle inkjet almamanızı öneririm.çünkü çıktı sayınız çok az olduğundan devamlı sıkıntı yaşarsınız
  • Daha önce brother kullanmıştım ve çok sıkıntı yaşamıştım Brother da düşünmüyorum aslında unutmuşum yazmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgLeR

Arkadaşlar evde kullanmak için yazıcıya ihtiyacım var. Yazıcı tarayıcı fotokopi olsun isterim. Aylık max. 100 sayfa falan çıktı alırım. Lazer düşünüyorum aslında ama biraz pahalı mı olur diye tedirginim. Sonuçta binlerce çıktı almıcam ama almışken lazer al diyenler de var. Kartuş ya da toner dolumu sorunlu olmayan marka model önerilerinizi bekliyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/Lazer%20%C3%87ok%20Fonksiyonlu%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/canon-mf4430-mf-4430-lazer-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=50204

buyrun bu haftasonu 380 tl civarına iner istediğiniz kadar yazdırın kolay bitmez toneri chipli değildir masrafa sokmaz çok fonksiyonludur canon markasıda bu işte fena değildir.

• arkadaşlar bende ek yazıcı tavsiyesi konusu açmak istemedim birşey sormak istedim
    Canon PIXMA MG5450 Bu cihaza BİTMEYEN KARTUŞ TANKLARI takılabiliyormu? bu şekilde kullanan varmı? Bu yazıcıyı kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim?
  • ben direk mg2150 bitmeyen kartuş aldım ama hiç memnun kalmadım. Kesinlikle tavsiye etmem. Bir süre sonra yok hortum sıkışıyor yok hortum deliniyor vs tavsiye etmem açıkçası. Şuan bende var ama çöpe atacam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu yazıcıyı 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Çipsiz, dolumu kolay.

Toner biti uyarısını aşmak çok çok basit.

https://www.youtube.com/watch?v=lvVBrlTH_eU

videoda güzel bir şekilde anlatılmıştır denenmiştir çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.