Şimdi Ara

Yazıcı Tavsiyesi Acil :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, fotokopi ve çıktı masrafından kurtulmak için bir yazıcı almam gerekiyor. Benim için renkli çıktı olmazsa olmaz değil ama olursa iyi olur. Otomatik dubleks baskı olmazsa olmazım, elbetteki dolum olayı yine aynı şekilde önemli. Bütçe olarak ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi ama 300-320 gibi bir rakam üst limitim diyebilirim. Örneğin ben hp 4675 veya 4535 modellerini beğendim. Canon 6400 serisi modellerde fena değil(6450 var evimde, ancak 5 renkli olması ve dolan kartuşuydu vs daha masraflı geliyor şuanda) Birde üsttan kağı besleme kısımı beni daha cezbetti 4675teki. Yardımcı olabilecek var mı? Çok zor durumdayım :(

• Yazıcı, otomatik kağıt beslemeli olması olursa iyi olur. Ancak otomatik çift taraflı baskı ve dolum yapılabilme olayı olmazsa olmazım. Var mı önerisi olan :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Yazıcı, otomatik kağıt beslemeli olması olursa iyi olur. Ancak otomatik çift taraflı baskı ve dolum yapılabilme olayı olmazsa olmazım. Var mı önerisi olan :(

Size tavsiyem CANON MAXIFY MB 2150 ya da CANON MAXIFY MB 5050. Bu çok fonksiyonlu yazıcılar hem çift taraflı baskı yapabilir hem de dolan kartuş sistemi ile dolumunu kendiniz yapabilirsiniz...Saygılarımla...
  • sever bilgisayar akhisar S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim denk gelince hp officejet pro 6830 aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    hocam kaça aldınız siz bu yazıcıyı? sıkıntı varmı, kullanmaya başladınızmı?
  • yawan kullanıcısına yanıt
    Ben outlet olarak aldım, n11 çekiyle vs 275 e geldi kargo dahil. Sorunsuz 500 sayfa çıkardım. Fotokopi çıktı karışık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    2 ay önce açıldı
    Ofisim için yazıcı öneri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.